Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Vestfold / Bli med på Sykt Aktiv kurs i Vestfold 16. – 18. november
Støtt oss

Bli med på Sykt Aktiv kurs i Vestfold 16. – 18. november


Skrevet av: Sølvi Engell Iversen / Publisert: 07.10.2018 / Oppdatert: 02.09.2019


Mestringskurset Sykt Aktiv er utviklet for deg med revmatisk sykdom eller muskel- og skjelettplager, i alderen 30-55 år, og det er plass til 10 personer. I kurset fokuserer vi på friskfaktorer og du lærer verktøy og metoder som gjør at du kan bruke dine ressurser for å få et aktivt og friskfokusert liv, der du bruker trening som medisin.

Mestringskurset Sykt Aktiv er utviklet for deg med revmatisk sykdom eller muskel- og skjelettplager, i alderen 30-55 år. I kurset fokuserer vi på friskfaktorer og du lærer verktøy og metoder som gjør at du kan bruke dine ressurser for å få et aktivt og friskfokusert liv, der du bruker trening som medisin.
Kurset ledes av frisklivsagent Veronica Berg fra Telemark som selv har erfaring med å leve med revmatisk sykdom eller muskel -og skjelettplager.

Gjennom kurset får du verktøy så du kan starte opp en aktivitetsgruppe der du bor. Dette er en mulighet slik at du kan være med å inspirere andre til å ha friskere og mer aktive liv samtidig som du får drahjelp til å nå dine egne treningsmål.
Dette er et helgekurs fra fredag til søndag 16. – 18. november. Vi starter kl. 1700 og avslutter til lunsj søndag ca. kl. 1300.
Kurset består av både teori og aktivitet, så ta med tur/treningstøy.
Kurset blir arrangert på Politihøgskolen i Stavern.
Medlemmer i Vestfold med revmatisk sykdom eller muskel -og skjelettplager mellom 30 og 55 år, kan melde seg på. Det er første mann til mølla.
Kurset har en egenandel og koster 300,- kr. pr. deltaker. Prisen inkluderer overnatting i enkeltrom med full pensjon.

Påmelding per mail til fylkeslaget innen 20. oktober vestfold@revmatiker.no eller Sølvi på mobil 90943889.

Betaling egenandel kr 300 til konto 2400 05 14760.

Velkommen til helgekurs!