Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Nordland / Bli med ut!
Støtt oss

Bli med ut!


Skrevet av: Nordland / Publisert: 21.03.2022 / Oppdatert: 17.10.2022


Ut på tur- aldri sur! 😀

Naturen er god medisin for mange. Vi vil oppfordre alle medlemmer til å være litt mer ute i friskluft i år!  Nordland fylkeslag ønsker å motivere til økt bruk av tid ute, derfor arrangerer vi en «Bli med ut» konkurranse.

Mange lokallag og BURG har allerede et godt tilbud med aktiviteter, men vi håper noen nye aktiviteter kan komme til. Legg gjerne aktiviteter som turer, treninger og andre aktiviteter utendørs (som man må bevege seg litt til)
Eksempler på andre aktiviteter kan være; rebus-løyper, hopp i havet arrangement, sopp-tur, strand-rydding, boccacia-turnering, hengekøye-tur, utendørs swingkurs, badminton-turnering eller topp-tur.

Alle aktiviteter som gjøres ute (så lenge man må bevege seg litt) teller med. Det trenger ikke være nye tilbud, så alt som arrangeres utendørs mellom 1 mai og 1 oktober teller.

Husk at ulike aktiviteter kan meldes inn som kurs hos Funkis – som igjen gir penge-støtte til dere. Har dere i tillegg en likeperson til stede så kan dere få inn støtte via Likepersonloggen også. Så dette blir rene Kinder-egget 😀

Krav: Det må skje ute i friskluft. Man må bevege seg litt, og det må være minst 3 deltakere.

For BURG: Hvis et BURG-medlem får med seg minst 2 personer og gjennomfører en aktivitet så kan det registreres for BURG. BURG-medlemmet må da sende et bilde av aktiviteten til BURG Nordland som dokumentasjon.

Pågår: Starter 1 mai – og avsluttes 1 oktober 2022.
(Frist for innsending av lister med aktiviteter og deltakere er 7 oktober)

Premie:

1. Lag: Det vil bli premie til det lokallaget/BURG som avholder flest utendørs arrangement.

2.Medlem: Det vil bli trukket ut 4 vinnere blant medlemmene som deltar (uavhengig av lokallagsvinner)   Hver gang man deltar får man 1 «lodd» i trekningen. Så det lønner seg delta på mange aktiviteter for å få flere vinnersjanser. Vinnere må være medlem i NRF.

Frist innmelding etter konkurranse-slutt: 7 oktober
Hvert lokallag må sende inn sine lister med arrangement og deltakerlister.
Deltakerlisten kan benyttes også i samarbeid med Studiearbeid (så slipper man to ulike lister)
Innsending på e-post til: nordland@revmatiker.no

Innsending:
Listene sendes inn ved å scanne arkene og sende på e-post, eller ta bilde (med feks mobilen) av listene og legg ved i e-post som vedlegg.

Bilder: Gjør dere noe gøy – så send oss gjerne bilder og tekst så kan vi dele på Facebook-gruppa til Fylkeslaget. Å kunne inspirere hverandre er både fint og motiverende!

Kontaktperson ved spørsmål:
Unni Nygård Tangen,
Trenings- og Mosjonskontakt i NRF Nordland Fylkeslag
Tlf: 90565208 eller e-post: unnint25@gmail.com