Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oppland / BURG Oppland inviterer til grunnkurs i kajakkpadling 12-13 august 2017.
Støtt oss

BURG Oppland inviterer til grunnkurs i kajakkpadling 12-13 august 2017.


Skrevet av: Oppland / Publisert: 17.07.2017 / Oppdatert: 02.09.2019


Bli med på grunnkurs i kajakkpadling!

Kajakkpadling er den nye folkesporten og en fritidsaktivitet som er i rask vekst i Norge. Padling er en fin måte å komme seg ut i naturen på og det er en morsom aktivitet som alle i familien kan være med på. I tillegg er det bra trening og når du padler kajakk får du trent hele kroppen. Både ben, armer, mage og rygg må aktiviseres for å få den beste teknikken. Padling er også en veldig god balansetrening. Kanskje dette blir familiens nye fritidsaktivitet?

 

Har du aldri padlet før, men har lyst til å prøve, da kan dette kurset være noe for deg. Nå arrangerer vi grunnkurs i kajakkpadling i samarbeid med Gjøvik og Toten Kajakklubb. Kurset går over 2 dager og tar 16 timer å gjennomføre. I løpet av kurset vil du lære om sikkerhet, oppvarming, padleteknikk og redning. Vi skal selvsagt prøve kajakkene på vannet og bli introdusert til grunnleggende padleteknikk.

Kurset er åpent for alle medlemmer i BURG Oppland. Kurset kan ha inntil 15-20 deltagere, vi anbefaler derfor å melde seg på raskt.

 

Dato: Lørdag 12 august – Søndag 13 august 2017.

Sted: Kapp, bak Melkefabrikken

Kursavgift: Kurset er gratis for våre medlemmer inkl. foreldre og søsken.

(Ordinær kurspris er kr. 2100,- pr. person inkl. våttkort .)

 

Søknad/påmelding:

epost: opplandburg@gmail.com

Telefon: 48288950

Kontaktperson: Hans Bakke

 

PÅMELDNINGSFRIST: 25 juli!

Bindende påmelding.

BURG Oppland har kjøpt inn noen kajakker som er disponible for utlån til våre medlemmer. Vi har kajakker i ulike størrelser som er disponible for utlån til våre medlemmer.

Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål til kurset eller lån av kajakk. Mer informasjon om kurset sendes ut etter påmelding.

Begrensede plasser!

 

Med vennlig hilsen

Styret i BURG Oppland