Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Agder / Cruise til Flor og Fjære
Støtt oss

Cruise til Flor og Fjære


Skrevet av: Agder / Publisert: 28.01.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


20-22 mai reiser Arendal Revmatikerforening til Flor og Fjære i Stavanger. Åpent for alle. Dette er en veldig populær tur, så her er det førstemann til mølla.

Bindende påmelding innen 28. februar til Gjørid (tlf. 906 76 476) eller Signe (tlf. 975 65 848).

Turen koster kr. 3490 – med mulighet for sponsing (vi har sendt ut søknad til bl.a. Sparebanken Sør).

Mandag: Hjem – (Stavanger) Det starter en buss i Kristiansand og en i Tønsberg og vi tar med deltagere langs E-18 til Langesund. Her går vi om bord i Fjord Lines nye, flotte skip som har avgang kl.14,30. Om bord har vi inkludert plass i innvendige lugarer m/dusj og wc, og vi skal bo i samme lugar begge nettene. Om ettermiddagen samles vi til tidlig middagsbuffet kl.15,45. Resten av ettermiddagen og kvelden slapper vi av om bord, vi kan besøke pianobaren eller ta oss en dans til levende musikk om kvelden. Er vi heldige med været kan vi sitte ute på dekk med noe godt å drikke mens vi nyter utsikten over Skagerak (Skipet har et kort stopp i Hirtshals på ut- og hjemreise. Man trenger ikke forlate skip eller lugar, men dette gir oss anledning til å handle taxfree).

Tirsdag: Stavanger Vi ankommer Stavanger om morgenen og tar plass i bussen som tar oss med til et hotell hvor vi får servert dagens frokost i fred og ro. Etter frokosten blir vi møtt av vår lokalguide som tar oss med på en rundtur i Stavanger. Vi får høre den interessante historien samt se de største severdighetene, som denne flotte byen har å tilby. Guideturen ender opp på kaia i sentrum hvor vi tar båten ut til øya Sør-Hidle hvor vi finner Flor & Fjære. Her får vi en omvisning på denne fantastiske blomsterøya beliggende ute i havet utenfor Stavanger. Etter omvisningen får vi servert dagens lunsj før vi returnerer med båt tilbake til fastlandet utpå ettermiddagen. Etter en dag full av inntrykk får vi noen timer i sentrum av byen til å ta oss en kopp kaffe, besøke et museum, kanskje se litt i butikkene eller spise dagens middag. Bussen tar oss med fra sentrum og ut til fergeterminalen igjen. Her venter de samme lugarene på oss, og de som ønsker samles i showlounge for en hyggelig prat om kvelden.

Onsdag: (Stavanger) – Langesund Vi spiser frokost om bord på skipet, og får formiddagen fri til avslapning, shopping og hygge. Vi nyter utsikten over sjøen og skjærgården frem til ankomst Langesund kl.13,30. Tilbake i Langesund tar vi plass i bussen som tar oss med til våre påstigningssteder.