Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / En fabelaktig markering av Revmatikerdagen 15 Mars 2019 på Mega vel gjennomført!
Støtt oss

En fabelaktig markering av Revmatikerdagen 15 Mars 2019 på Mega vel gjennomført!


Skrevet av: Oppdal / Publisert: 26.03.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


Den årlige Revmatikerdagen ble i år markert med stand på Coop Mega Oppdal, og vi hadde en herlig dag med mange trivelige besøkende innom oss.

Årets tema var #Usynligsyk, men vi gjorde alt for å være synlige her vi hadde plassert oss ved inngangen ved Domus. Vårt hovedmål som relativt fersk lokalforening var jo først og fremst gjøre oss synlige for vårt lokalsamfunn, og vi hadde i den anledning fått laget egen banner med informasjon om hva vi driver med og kan tilby våre medlemmer.

Med flotte skjorter sponset av Gsport Oppdal og påtrykt logo med årets tema gjort av Oppdal Skilt og Dekor ble vi straks lagt merke til, og det var en flott dag fylt med trivelige mennesker som stakk innom oss for å høre hva vi drev med, støtte oss, eller bare gi oss tommel opp for vårt arbeide.

Sammen med Sjur Røthe i pappversjon sponset av Intersport Oppdal med tilhørende Skilue og buff var det ikke fritt for god stemning blandt våre besøkende, da medaljene etter Ski VM enda sitter friskt i minne hos de fleste.

Det varmet med gode ord, og vi ble forespurt om å ikke la det gå for lenge før vi viste oss frem igjen, og det er en oppfordring vi absolutt vil ta.

Tusen hjertelig takk til alle som kom innom vår stand, og til våre sponsorer av materiell og loddpremier, som bidro til en herlig markering på vår dag. – Sammen er vi sterkere!