Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Finnmark / God jul og Godt nytt år
Støtt oss

God jul og Godt nytt år


Skrevet av: BURG Finnmark / Publisert: 11.12.2018 / Oppdatert: 17.10.2022


På tampen av 2018 ønsker det nye styret å ønske alle våre medlemmer med familie en riktig god jul og en god og trygg nytt års feiring.

Vi har på slutten av 2018 klart å «gjenopplive» BURG Finnmark og håper å se dere alle på en eller annen måte i løpet av 2019. Vi er inspirert og håper å få til et godt fylkeslag med aktiviteter for store og små. Vi er et lag som favner om aldersgruppen 0-35 år så vi kan finne på mange «hyss». Har du forslag, så tas de imot med takk.

Det første vi har på planen er en helgesamling i Alta med aktiviteter for store og små. Dette planlegges i mnd skiftet mars-april. Ikke fastsatt dato. En «Bli kjent» samling. Vi ser for oss både ute aktiviteter på Reistad gård med hester og konkurranser av forskjellig slag. Noe for alle. Grilling ute, opptining i basseng og avslutte dagen med god mat i fellesskap. Dagen etter tenker vi å ha et felles møte hvor vi staker ut veien videre.  Hva ønsker dere BURG Finnmark skal gjøre for dere.

Til slutt vil vi også minne om at vi er pålagt å ha et valgt styre og årsmøte, og det er å  foretrekke at vi har noen unge sammen med oss.  Er det noen som ønsker å være med å planlegge morsomme aktiviteter, så finner vi plass til dere.

Til slutt – igjen

God jul og godt nytt år.

På vegne av styret

Tove Nilsen, leder.