Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hordaland / God vinter!
Støtt oss

God vinter!


Skrevet av: askoi / Publisert: 03.12.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


Styret er meget fornøyd med siste halvår i 2019.

De flotte trenerne våre har fortsatt gruppene i bassenget, pilatesen har fortsatt stabilt og yogaen har vært populær. Styrketreningen hos fysioterapeut Cecilie Clausen har fått flere medlemmer, det er enda rabbarterte plasser ledig. I tillegg var trenerkurset i Solvik og basaren til håndarbeidsgruppen sør, begge suksesser! Loddbøkene fra håndarbeidsgruppen Nord er også trekt og vinnerne kontaktet. Altialt mye kjekke aktiviteter som er lagt bak oss!

I disse tider arbeider vi i styret med neste halvårs aktiviteter. Når oversikten over ledige plasser i basseng, pilates og yoga er på plass sendes denne ut til våre medlemmer slik at dere kan melde på. Mannekengoppvisning blir det selv om vår trofaste samarbeidspartner har lagt ned men første medlemssamling er årsmøte. Valgkomiteen ønsker nye medlemmer til styret, er dette av interesse gi gjerne en lyd fra deg.  Styret har nå fått en interresant foredragsholder til å prate om temaet «usynlig syk». Innkalling kommer med mer informasjon, sett gjerne allerede av datoen 11. februar.

Er du enda ikke medlem eller ikke med på våre aktiviteter? Ta en kikk på oversikten under «hva vi kan tilby» og se om det er noe av interesse. Alle er hjertelig velkommenn og det er meget rabbarterte priser for medlemmer.

Vi ønsker dere alle en fredelig førjulstid.