Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Info fra Oslo fylkeslag og litt om kontingent…
Støtt oss

Info fra Oslo fylkeslag og litt om kontingent…


Skrevet av: Oslo / Publisert: 02.02.2023 / Oppdatert: 03.02.2023


Oslo fylkeslag er godt i gang med kurs og møter for de frivillige i våre lokallag. Vi har tre lokallag i Oslo, Oslo Nord-Vest, Oslo Syd og Groruddalen revmatikerforening. Alle har de årsmøter i disse dager og dere har fått innkalling til dette. Har du lyst å bli aktiv som frivillig? - som deltaker i styret, som basseng / sal trener eller noe annet du tenker vi kan ha nytte av - meld din interesse til vår sekretær Saeedeh Khalilian på saeedeh@revmatiker.no så guider hun deg videre.

Alle har også planlagt arrangement for 2023, og de fleste er godt i gang med treningsgrupper av forskjellig slag. I løpet av året blir det møter med interessante temaer, turer rundt omkring og med varierende lengde, kafétreff, gå-turer og teater. Følg med og bli med!

På landsmøtet til Norsk Revmatikerforbund i 2021 ble prisen for kontingenten vedtatt for flere år fremover. Den sendes ut i disse dager og vil såvidt bikke kr 500,- Jeg ber om at dere må huske at ved deltagelse på noen arrangement vil kontingenten være tjent inn. Husk også at om du bor sammen med noen kan de bli husstandsmedlemmer til halve prisen, og få samme rabatt på arrangement som hovedmedlemmene. Det kunne vært fint om du var med og vervet flere til medlemskap og deltagelse i lokalforeningene.

På hjemmesiden til NRF www.revmatiker.no ligger det mye spennende informasjon. Der finner du også invitasjoner til kurs og foredrag om spennende emner innen revmatologi, rehabilitering, treningstips og annet. 27. april skal det være Dialogseminar på Rikshospitalet i Oslo. Dette er for de med revmatiske bindevevssykdommer. Spennende foredrag med muligheter for å stille spørsmål i forkant og også under møtet.  Dialogseminar for de som har artrose, leddgikt, Ankyloserende spondylitter m.m. arrangeres på Diakonhjemmet sykehus til høsten, i oktober. Alt dette arrangeres i samarbeid med oss i NRF.

Har du behov for å snakke med noen – ring vår «grønne hjelpelinje» på 22 54 71 80 (tirsd – torsdag 10.00 – 15.00 + onsdag 18.00 – 20.00 eller kontakt våre likepersoner/veiledere på møter. Se hjemmesidene til lokalforeningene under ditt lokallag.

På vegne av styret i Oslo fylkeslag inviterer jeg dere til et aktivt og interessant 2023!

Vennlig hilsen Gerd Jenny Aanerud (Leder)

mail: leder@nrfoslo.no