Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Buskerud / HØSTBREV 2023 FRA STYRET
Støtt oss

HØSTBREV 2023 FRA STYRET


Skrevet av: drammenbekht.bu@revmatiker.org / Publisert: 27.10.2023 / Oppdatert: 27.10.2023


Kjære medlemmer!

Håper dere har hatt en fin sommer og høst. Men vinteren nærmer seg med stormskritt.

Styret vil gjerne orientere dere litt om foreningens planer for resten av året 2023 og året som kommer.

Det første som har skjedd, er at vi har opprettet en Facebook gruppe. Her skal markedsføre foreningen bedre og legge ut saker av interesse for oss. Søk opp «(2) Drammen Og Omegn Bekhterevforening sin gruppe | Facebook og bli med.

Foreningen har også egen side under NRF – https://www.revmatiker.no/ditt-lokallag/vikenvest/bekhterev/ hvor nyheter og informasjon legges ut.

Videre har styret vært i kontakt med Bowling 1 på Strømsø, om vi kan få til ei gruppe der. Treningssenteret Akropolis på Åssiden kan også benyttes og her kan vi danne en aktivitetsgjeng. Akropolis har tilbud til redusert priser, mulig her i samarbeid med Drammen Revmatikerforeningen. Håper dette er av interesse hos dere medlemmer. Da kan vi få til flere og bredere aktiviteter. Det er jo også muligheter til å bli med Nærturgruppa i regi av DNT fra våren av. Bli med på mange fine turer i skog og mark. Hører gjerne fra dere!

Vi har planer om 2 allmøter neste år, med foredragsholdere. Vår og høst. Våre årlige turer fortsetter vi også med.

Et viktig arrangement til våren, er vårt 40. års jubileum. Datoen er 10. mai 2024. Om sted og hvorledes dette skal feires, har en festkomiteen (Tomm og Per) allerede noen tanker om. Med eller uten overnatting.

Som dere skjønner har vi et aktivt styre og nok å stå i med.

Av det som nettopp har foregått og også skal skje, vil vi nevne høstturen til fantastiske Roseslottet ved Frognerseteren i Oslo og med påfølgende lunsj på Lysebu. 27 personer deltok. For dere som ikke var med, kan vi anbefale en tur på egenhånd til Roseslottet. Vent til våren!

Nært forestående er « JULEMIDDAG 22. NOVEMBER» på Arontunet Lodge på Åssiden. Meld dere på !!!!

  1. VI ØNSKER Å HØRE FRA DERE ANG. TANKER, ØNSKER OG MENINGER!

MED VENNLIG HILSEN:

STYRET I DRAMMEN & OMEGN BEKHTEREVFORENING