Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Østfold / NYTTIG INFORMASJON FRA STYRET
Støtt oss

NYTTIG INFORMASJON FRA STYRET


Skrevet av: Moss og omegn Revmatikerforening / Publisert: 18.10.2020 / Oppdatert: 17.10.2022


NYTTIG INFORMASJON FRA STYRET

På grunn av koroana blir det ikke arrangert lagsmøter høsten 2020. Dermed arrangeres digitalt lotteri.

Hei alle sammen, vi håper ingen er smittet av korona. Husk og hold avstand, men ikke glem og holde kontakt med familie, venner og naboer. Et hei og et smil er smittefritt å gi 🙂

Aktiviteter i MOOR som er i gang:

Bassengtrening. Her har vi tillatelse til å ha maks 10 deltakere per parti. Dere som trener i bassenget, husk å gå inn på facebook gruppa og gi beskjed om du ikke kommer på det partiet du er påmeldt. Takk.

Miin helse. MOOR har egen trening på onsdager kl 18 (noen onsdager kl 17, sjekk med Hafdis) for lagets medlemmer på Miin helse. Her er det sirkeltrening med instruktør. Når du er medlem kan du være med på alle senterets timer, eller trene på egenhånd. Miin helse gir god rabatt til lagets medlemmer.

Har du spørsmål, ta direkte kontakt med instruktør Hafdis Runolfsdottir på telefon 401 07 730, eller stikk innom Miin helse, adresse Carlbergveien 6a, Moss(Rett ved Jula og Rygge storsenter)

Stavgang gruppa. Hver tirsdag og torsdag er det stavgang fra parkeringsplassen på Alby kl 11.00.

Fra 1.november er oppmøtet på parkeringsplassen på Røed gård.

Håper mange møter opp, god tur.

 

DIGITALT LOTTERI

På grunn av korona blir det ingen fysiske lagsmøter eller lotteri denne høsten. Støtt foreningen ved å kjøpe lodd med vips. Kroner 10 per lodd. Vips til nr 93866008, merk med navn, telefonnummer og antall lodd.