Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Østfold / Innsamlingsaksjon for Reuma-Sol
Støtt oss

Innsamlingsaksjon for Reuma-Sol


Skrevet av: Moss og omegn Revmatikerforening / Publisert: 21.11.2020 / Oppdatert: 17.10.2022


Innsamlingsaksjon for Reuma-Sol

Brev fra fylkeslaget 5. november 2020:

Landsmøte i NRF har vedtatt at vi skal jobbe for at Reuma-Sol, vårt eget behandlingssenter og hotell i Spania, etter koronaen på nytt skal kunne gi et tilrettelagt tilbud til revmatikere.
Skal dette lykkes, trengs økonomiske bidrag fra lokallag og fylkeslag til kontonummer  7035.05.27603.

Norsk Revmatikerforbunds helsesenter i Spania, Reuma-Sol har i 20 år gitt et tilbud til våre medlemmer og andre som har behov for helsereiser med rehabilitering, trening, fysioterapi, yoga og andre former for positiv oppbygning av helsen i varmt klima i nydelige omgivelser på

Costa Blanca.

Dessverre har korona medført at senteret er stengt, men vi arbeider hardt for at det fortsatt skal være mulig å få et tilrettelagt tilbud for revmatikere på Reuma-Sol når pandemien slipper taket!

Vi ber om at alle bidrar med penger for å bevare Reuma-Sol. Bidragene kan allerede nå betales inn til kontonummer 7035.05.27603.
Men vi antar at det er nødvendig med styremøter/årsmøter for å kunne vedta bidrag til denne saken. For at vi skal ha en oversikt fremover, trenger vi at dere gir beskjed til
hakon@revmatiker.no om hvor mye dere kan forplikte dere til å gi.

Selv om pengene ikke kan utbetales før dere har hatt møter, vil det på denne måten likevel være mulig å ha oversikt over hvor mye penger som vil komme inn til formålet innen kort tid.

Vi imøteser lokal- og fylkeslagenes deltakelse i dugnaden for å bevare Reuma-Sol.

Med hilsen
Tor Eivind Johansen                                              Anne Marie Smeplass
forbundsleder NRF                                                 leder Eiendomsstyret