Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Buskerud / JULEHILSEN 2020
Støtt oss

JULEHILSEN 2020


Skrevet av: drammenbekht.bu@revmatiker.org / Publisert: 21.12.2020 / Oppdatert: 17.10.2022


GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR

KJÆRE MEDLEMMER!

Et underlig år er snart over. Solen har snudd og dagene blir lenger. Alle ser fram til året som kommer og spør seg, blir det snart normale tilstander? Vi begynner å bli lei av korona-restriksjoner. Særlig nå i julehøytiden, hvor vi har gledet oss til å treffe familie, venner og bekjente. Men vi har ikke noe valg. Alternativet å bli smittet eller smitte andre, er mye verre.

For oss har det vært rart å måtte stenge ned alle våre aktiviteter. Eneste aktiviteten som har vært i gang i høst, var bassengtreningen på Blekkspruten i Mjøndalen. Men den måtte vi stenge igjen, da pandemien blomstret opp. I det momanget, var vi også i ferd med å starte opp igjen varmtvanns-treningen i Lierhallen. Vi får håpe at ting roer seg med forestående vaksine og vi ser fram til å åpne opp med våre aktiviteter på nyåret.

En sosial aktivitet klarte vi å gjennomføre. Høstturen på Spiralen med koselig middag i restauranten etter en tur i marka. Ca. 22 personer deltok. Vårt tradisjonelle julebord måtte vi dessverre avlyse. Vi får satse på å komme sterkere igjen til neste år.

Vi tror at alle savner en klem og gi klemmer. Særlig de som er så heldige å ha barnebarn. Vi håper for dere medlemmer at dette året har gått noen lunde bra med sykdommen. Dersom dere ønsker mer oppdatering, anbefaler vi å abonnere på bladet Spondylitten. E-post: spondylitten@spafo.no

En trist ting sånn på slutten. En av våre første medlemmer, Gunnvor Hegna Svendsen, gikk dessverre bort nå før jul. Hun var gift med vår tidligere ledere, Magnar Svendsen, som for tiden bor på Hamborgstrøm Bo- og Servicesenter. Våre tanker går til familien.

Da går det mot slutten på dette julebrevet og vi håper å se mange av dere igjen på våre aktiviteter når de kommer i gang igjen, en gang ut på nyåret ! Da står det bare igjen for oss å ønske dere alle

EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR

Med vennlig hilsen Styret