Hopp til innhold
Støtt oss

JULEHILSEN


Skrevet av: Malvik / Publisert: 22.12.2021 / Oppdatert: 17.10.2022


JULEHILSEN

Året 2021 er snart ved veis ende, men før det skal vi gjennom en av årets koseligste uker, jul og nyttårsfeiring. Denne julen blir noe annerledes også i år, men forhåpentligvis kan vi si som DDE synger det i sangen «Det går likar no» nå som sola har snudd og vi etter hvert går lysere tider i møte på flere måter. Tross uforutsigbare tider har Malvik Revmatikerforening klart å kjøre fullt trøkk på aktiviteter denne høsten, med variert innhold og høyt engasjement blant medlemmene. Jaggu klarte vi å avholde vårt tradisjonsrike julebord også, med over tretti deltakere rundt bordet, og akkurat i tide før ny nedstenging. En flott avslutning på en høst som, tross situasjonen vi er i akkurat nå, har gitt håp for fremtiden.

Jeg vil benytte anledningen til å takke våre samarbeidspartnere; Funkis, Stiftelsen DAM, Norsk Tipping og Malvik kommune for bidrag til foreningen gjennom året. Det varmer å se at støttespillere utenfra har tro på at foreningens arbeid bidrar positivt til våre medlemmers mentale og fysiske helse, både individuelt og som gruppe. Tusen takk til aktivitetsledere, arrangement ansvarlige, styret og alle medlemmer i Malvik Revmatikerforening for et fantastisk engasjement i året som har gått. Jeg er stolt av reisen vår sammen for et friskere liv!

Med nevnte ressurser lokalt, et velfungerende Trøndelag Sør fylkeslag og et ambisiøst NRF sentralt i ryggen, er jeg sikker på at vi skal ha de verktøy som er nødvendig for å motivere, engasjere og inkludere nye og etablerte medlemmer, slik at Malvik Revmatikerforening utgjør en forskjell i din hverdag som revmatiker også i 2022.

Både nye og kjente aktiviteter blir i ukene framover lagt ut på Facebook og våre nettsider.

Følg med!

God Jul & Godt Nyttår!

 

Parly Stallvik

Leder i Malvik Revmatikerforening