Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Juletur 24. – 25. november 2024
Støtt oss

Juletur 24. – 25. november 2024


Skrevet av: groruddalen.osl@revmatiker.org / Publisert: 12.06.2024 / Oppdatert: 12.06.2024


Juletur 24. – 25. november 2024

Vi har gleden av å invitere dere til en juletur til Sverige fra 24. – 25. november 2024.
Pris for innkvartering i dobbeltrom for for medlemmer i GRF er 2.000,- og kr. 2.600,- for andre som vil være med på turen. Dette inkluderer buss, inngang julemarked, overnatting på Laholmen Hotell med tre-retters middag første dag og frokost på hotellet dagen etter.
Vi kan også tilby enkeltrom med et pristillegg på 430,- kroner.
 
 Bindende påmelding innen 11. oktober sendes til: studieledergrf@yahoo.com.Vi gjør imidlertid oppmerksom på at her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder, siden vi i utgangspunktet kun har reservert 30 plasser. Så meld deg på så fort som mulig.
Når du melder deg på så er det viktig at du skriver Navn, Telefon, Epost-adresse, eventuelle matallergier, om du er medlem/ikke medlem og om du ønsker å gå pa° bussen på Grorud eller Tveita.
Deltageravgiften innbetales til vår konto: 7878.05.63191 innen 11.10.2024. Siste frist for evt. avbestilling er 25. oktober 2024.
Avbestiller du etter avbestillingsfristen, vil du ikke få deltageravgiften tilbake. Da kan du eventuelt kontakte ditt forsikringsselskap om å få dekket tapet, om noe uforutsett skulle skje som sykdom eller noe annet som gjør at du ikke kan reise.
Om du har spørsmål om turen så kan du kontakte enten Bente Kent på epostadresse benteibk@hotmail.com/telefonnr 92601225, eller Bente Sandaker på  studieledergrf@yahho.com/telefonnr 98639093.  For å melde deg på turen så sender du en epost til studieledergrf@yahho.com.

 

Mer informasjon om turen finner du her

Dette er en innholdsrik tur til julemarkedet på Koberg Slott, som ligger mellom Sollebrunn og Trollhättan. Slottet har aner fra 1400-tallet og har siden 1772 vært i adelsslektens Silfervershiolds eie. Slottet er bostad for Prinsesse Desire, kong Carl Gustav sin søster. Det er ikke åpent for allmenheten, men under julemarkedet åpnes stallene for en av Sverige mest eksklusive julemarkeder i regi av Svenske Slottsmessor.

Avreise: 24. november

Informasjon om tidspunkt og sted kommer senere, men i utgangspunktet blir det avgang klokka 08.45 fra Grorud og med stopp på Tveita.

Bussturen fra Grorud til Koberg Slott tar ca 3 timer 15 minutter.  Koberg slott ligger ca 15 km sørøst for Trollhättan. Vi har ett stopp underveis der det blir tid til en kafferast.

Julemesse på Koberg Slott

Julemessen på Koberg Slott er kun åpent i perioden 21. – 24. november, så vi kommer dit på julemessens siste dag. Julemessen som holder til i sidebygningene på slottet og er fylt til bristepunktet med flere av landets beste håndverkere. Her finner man alt ifra smijernsprodukter, halmbukker/hest, sløyd, lys, keramikk bare for å nevne noe.

Alle utstillere lager sine egne produkter som man bare kan kjøpe på messen og du kjøper direkte av håndverkeren.

I de velfylte matbodene kan du kjøpe med deg alle julens godbiter som marsipan, mandler, gløgg, spekepølser, brød, viltkjøtt med mer.

I kaféen serveres det kaffe, kaker og hjemmelaget brød.

Det er også et museum på slottet med utstilling av vogner og seletøy fra en annen tid.

Laholmen Hotell, Strømstad

Etter besøket på Koberg Slott så setter vi oss inn i bussen igjen, og kjører nordover til Laholmen Hotell i Strømstad der vi skal overnatte. Bussturen tar ca 1 time og 40 minutter.

Etter innsjekk på hotellet, får  vi servert en 3-retters middag her.