Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Finnmark / Knallsuksess for foredrag på Alta bibliotek
Støtt oss

Knallsuksess for foredrag på Alta bibliotek


Skrevet av: Finnmark / Publisert: 19.12.2016 / Oppdatert: 07.03.2024


Knallsuksess for foredrag på Alta bibliotek

img_4956

Ikke siden forfatter og tildigere sinnablogger Linnea Myhre gjestet biblioteket i fjor høst har det vært så mange på foredrag. Det var stappfullt! Norsk revmatikerforbund, Finnmark fylkeslag hadde invitert ernæringsterapeut og fysioterapeut Geir Elde til å holde foredrag om betennelsesdempende mat, og det var et tema som fenget.

img_4981

Elde hadde et foredrag som var både nyttig og interessant, og etter at foredraget var over var det mange som hadde spørsmål. Mange lurte på hvor mye vitaminer og mineraler man kunne ta, hvor mye poteter og ris som var greit, og hvordan næringstettheten i dagens grønnsaker var. Geir Elde svarte på sitt vanlige engasjerte måte, og det ble mye latter og engasjement i salen også.

img_4987 img_4991

Det var mange som ønsket å snakke privat med Elde etter foredraget, og det var en lang kø av de som bare hadde «ett spørsmål til». Mange revmatikere var til stede, og tilbakemeldingen var at dette hadde vært en veldig nyttig kveld, og de ønsket seg flere foredrag om slike tema. At 125 mennesker møtes på biblioteket en iskald mandagskveld i desember tyder på at mange vil vite mer om dette temaet.

img_4984

 

Tusen takk til Geir Elde, Alta bibliotek og alle som kom på foredrag! Det ble en kjempefin kveld som frister til gjentakelse.