Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Nordland / Kurs i valgkomite arbeid i Nordland
Støtt oss

Kurs i valgkomite arbeid i Nordland


Skrevet av: Nordland / Publisert: 05.09.2017 / Oppdatert: 17.10.2022


NRF Nordland Fylkeslag har gleden av å invitere til kurs for valgkomite arbeid som fylkesårsmøte vedtok at fylkeslaget skulle arrangere .

Tenk på ditt lokallag og tilliten dere har fått av medlemmene for å finne best mulig kandidater til styret. Det er en stor og viktig jobb å sitte i en valgkomite. Arbeidet starter egentlig rett etter at dere har fått tilliten fra årsmøtene. Nå skal dere få inspirasjon og lære hvordan dere kan påvirke for et best mulig styre i deres lag. Det har alt å si for  hverdagene til deres nåværende og kommende medlemmer.

Det er et stort ansvar og en viktig jobb dere skal utøve for deres lag.

Nye bekjentskaper – nye tanker og ideer for deres lag – påfyll av ny lærdom og nettverksbygging.

Praktisk informasjon:

Torsdag 19 oktober – oppstart kl 11.30 og vi avslutter ca kl 19.30

Påmelding til: Marleen Rones – mail: marleen.rones@live.no
Merk emnefelt med: påmelding til valgkomitekurs 19.10

Påmeldingsfrist: 26 september kl 12.00

Egenandel: Kr 1800,- Faktura sendes ut til lokallagene etter kurset

Rimeligste alternativ for reise skal benyttes av alle i henhold til fylkesårsmøtevedtak i NRF Nordland Fylkeslag. Kontakt fylkesleder hvis behov for andre alternativer!
Vi dekker derfor ikke parkeringsavgift og bilkjøring, hvis det finnes rimeligere alternativ. Da får det gå på egen regning eller at lokallaget dekker det.

Vi oppfordrer dere å bestille flyreise med FlyViking der det er mulig. Lokallagene kan legge ut for de påmeldte, som er et mye rimeligere alternativ enn Widerøe. E-post adresse: post@flyviking.no Telefonnummer kundesenter:  852 20 808 Dere finner rutetabell og mer på www.flyviking.no

Ellers kan flybillett bestilles via Widerøes kundesenter på telefonnummer 750 65 630 eller på e-post  sandnessjoen@wideroe. Oppgi referansenummer 668902
Vi ber om at de som må reise med fly, bestiller billetter så rask som mulig så vi får rimeligst mulig flybilletter! 🙂

Hvis noen ønsker overnatting på Bodø Hotell, som dere/lokallaget må dekke selv, vennligst kontakte Bodø Hotell. Telefon 755 60 399 eller på booking@bodohotell.no
Gi da beskjed at det er i forbindelse med kurset for valgkomite.

Vi gleder oss til å treffe dere til en lærerik og sosial dag i Bodø.
Vi minner om at de lag som ikke har økonomi til å delta, kan søke fylkesstyret om å få dekt noe eller hele egenandelen, fra fylkesårsmøtets  vedtak om avsatte midler til slike formål/tiltak.

Vennlig hilsen, Fylkesleder Marianne Pantdalslid Brekke
Mob: 907 52 651 e-post: mapab@live.no