Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Agder / Likepersonsamling og kontaktmøte med Agder Fylkeslag
Støtt oss

Likepersonsamling og kontaktmøte med Agder Fylkeslag


Skrevet av: Agder / Publisert: 06.11.2023 / Oppdatert: 06.11.2023


Første helgen i november var det duket for likepersonsamling og kontaktmøte med Agder Fylkeslag på Farsund Fjordhotell! 

(Foto: Farsund Fjordhotell)

 

Fra fredag til lørdag hadde vi likepersonsamling, med i overkant av 20 påmeldte.

(Foto: Agder Fylkeslag)

Under denne samlingen fokuserte vi på kommunikasjon og erfaringsutveksling, hvor vi også fikk gode samtaler i plenum. To innholdsrike dager, hvor alle lærte masse nyttig til fremtidig likepersonsarbeid.

 

Lørdag ettermiddag startet vi opp med kontaktmøte, hvor det var godt over 30 påmeldte!

(Foto: Agder Fylkeslag)

Vi fikk besøk av Sørlandet Rehabilitering som pratet om hva de tilbyr og hvordan de arbeider. Vi fikk også god innføring i en metode som de bruker mye under rehabiliteringsopphold! Veldig spennende 🙂 Resten av lørdagen gikk til informasjon fra fylkesstyret, samt en hyggelig sosial sammenkomst med god middag. På søndagen fikk vi besøk fra Drevelin Sør som pratet om hvordan de jobber med hjelpemidler til mennesker med en revmatisk sykdom.

(Foto: Agder Fylkeslag)

Et veldig spennende foredrag, hvor alle også fikk anledning til å stille spørsmål til foredragsholderne. Helgen ble avsluttet med en deilig lunsj før alle reiste hjemover. Alt i alt – en vellykket helg med faglig påfyll og en hyggelig sosial sammenkomst! Vi i Agder fylkeslag synes det var veldig gøy med så mange påmeldte og gleder oss allerede til neste samling 🙂