Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Viken Vest / MEDLEMSBREV NOVEMBER – Annerledesåret 2020
Støtt oss

MEDLEMSBREV NOVEMBER – Annerledesåret 2020


Skrevet av: drammenbekht.bu@revmatiker.org / Publisert: 25.11.2020 / Oppdatert: 17.10.2022


Kjære medlemmer !

Uvanlig-året 2020 nærmer seg slutten og dagen i skrivende stund har snart blitt 12 timer kortere.

Det har vært et rart år med liten eller ingen aktivitet. Treningene våre ble avlyst i Mars. Det eneste som var i gang en kort periode, var vanngymnastikken på Blekkspruten. Men den er også stoppet. Vi håper å komme igang igjen og venter på at smittetrykket har roet seg.

 Vi var også nødt til å avlyse vårt tradisjonelle julebord, som skulle gått av stabelen torsdag 3. desember på Hotvet Gård.

Heldigvis klarte vi å gjennomføre høstturen på Spiralen søndag 25.okt, med påfølgende middag på Spiralen cafe og restaurant AS. Først guidet Tomm og Per 8 tidlige frammøtte på en rundtur. Først til den nye Stronghytta som begynner så smått å bli ferdig. Så bort til Juletønna og Kanonveien. Så gjennom Frilufts-museet og tilbake til Spiralen, hvor det ble servert en deilig viltgryte med drikke. Nå var det i alt 25 personer som var samlet og deltok på middagen.

Styret håper at dere alle til nå har kommet dere trygt gjennom i disse korona-tider og at ting snart blir som før. Det ser ut som det nok drøyer et stykke ut på nyåret, men vi får holde ut.

Det har skjedd litt av hvert i NRF sentralt også i høst. Ekstraordinært landsmøte, hvor det ble valgt nytt Forbundstyret med ny forbundsleder. Og det er satt i gang en innsamlingsaksjon for å redde Rauma-Sol sin eiendom fra konkurs. Driftselskapet ble slått konkurs tidligere i høst.

DET BLIR BRA IGJEN, og vi ser fram til å se dere igjen på våre aktiviteter og at vi kan arrangere noe sosialt.

Kos dere så godt dere kan i den nært forestående adventstid.

Tenn lys i denne mørke tiden og ta vare på hverandre!

 

STYRET