Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Buskerud / MEDLEMSBREV MARS 2021
Støtt oss

MEDLEMSBREV MARS 2021


Skrevet av: drammenbekht.bu@revmatiker.org / Publisert: 26.03.2021 / Oppdatert: 17.10.2022


Kjære medlemmer

Et år gått og fortsatt herjer pandemien med oss. Heldigvis virker det som om vi ser slutten på elendigheten når de fleste blir vaksinert innen sommeren. For oss som forening har det vært trist å måtte stenge ned alle våre aktiviteter og vi ser fram til å starte opp igjen, etter sommeren. Selv om myndighetene gir oss tillatelse til og åpne opp for fysisk aktivitet nå på vårparten, har styret bestemt å vente.

Når det gjelder årsmøte, har vi planlagt å gjennomføre det torsdag 29. april Kl.18.30 fysisk på Biblioteket i Drammen. Dersom dette ikke lar seg gjøre, vil vi gjennomføre det digitalt på Teams. Forslag som skal behandles må være styret i hende senest 22. april. Vil bli kunngjort i avisen.

Styret har også planer om å arrangere en sosial sammenkomst med faglig påfyll Torsdag 29.august et eller annet koselig sted. Hold av datoen. Vi fortjener det.

Dessverre så vi oss nødt til og legge ned torsdagstrimmen på Bragernes skole. Bjørn Lundhaug som har hvert primus motor for treningen i mange år, har «kastet inn håndkledet» av helsemessige grunner. En kjempestor takk til han, som har gledet så mange med trening i mange år. Pr d.d. har vi dessverre ingen arvtager. Har du lyst eller du kjenner noen til å ta over stafettpinnen, så ta kontakt.

Det var alt for denne gang.

Da gjenstår det bare ønske dere alt godt i tiden som kommer:

GOD PÅSKE OG ETTERHVERT SOMMER . SÅ SEES VI PLUTSELIG!

Følg med på nettsiden vår:

revmatiker.no/dittlokallag/vikenvest/bekhterev/

og vår Face-book-side.

Med vennlig hilsen STYRET