Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Buskerud / MEDLEMSBREV NR 2 – 2020
Støtt oss

MEDLEMSBREV NR 2 – 2020


Skrevet av: drammenbekht.bu@revmatiker.org / Publisert: 24.03.2020 / Oppdatert: 17.10.2022


NÅ I DISSE VIRUS-TIDENE

Kjære medlemmer

Håper det står bra til med dere i disse korona-tider. Behøver kanskje ikke å minne dere på hva som kan skje med både oss og samfunnet for øvrig, men krysse fingrende og håpe at færrest mulig bli alvorlig berørt og at samfunnet kommer i tilnærmet normale tilstander så fort som mulig.

Foreningslivet og frivilligheten blir også sterkt berørt av dette. For vår del er jo våre sosiale arrangementer lagt på is inntil videre. Treningstilbudene våre er stoppet, men vårt håp er at våre instruktører også holder seg friske, raske og kan starte opp igjen så fort det er mulig. Selv om den organiserte aktiviteten er satt på vent, betyr ikke det å bli sittende i sofaen foran TV skjermen. For revmatikere og da særlig oss med Bekhterev er fysisk aktivitet noe av det viktigste vi kan drive med, for å opprettholde bevegelsen i vår kropp. Men dette vet dere jo alt om. Problemet er bare å gjøre noe med det.

Heldigvis for oss kom denne pandemien på våren, da vi har muligheten for å bruke naturen for alt den er. Vi oppfordrer dere til å komme dere opp av sofaen, ta fram tursekken, eller sykkelen og komme der ut. Snøen er borte de fleste steder i lavlandet, blåveis og krokus spirer og gror. Kom dere ut og nyt den friske luften, men husk forhåndsreglene. I skrivende stund fikk vi melding om at Reuma-Sol er stengt og alle gjestene er sendt hjem. Det vil få store økonomiske konsekvenser for NRF.

Da vil vi avslutte med å ønske dere alt godt i den vanskelige tiden som kommer og så holder vi kontakten .

PS: Gå inn på revmatiker.no/ditt-lokallag . Der kan dere finne mye info og følg oss på facebook!

Mvh. Drammen & Omegn Bekhterevforening Styret