Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Viken Vest / Medlemsbrev Våren 2024
Støtt oss

Medlemsbrev Våren 2024


Skrevet av: drammenbekht.bu@revmatiker.org / Publisert: 22.03.2024 / Oppdatert: 22.03.2024


Hei på dere !
Våren er i anmarsj, årsmøte er over og sommeren nærmer seg med stormskritt.

Håper dere er klare til å ta fatt på en ny sesong uten snø og glatt føre og har sluppet unna dramatiske fall.

Foreningen fyller 40 år dette året og stiftelsesdatoen var 10.mai i 1984.  Vi har leid Børsens lille festsal 10. mai 2024 til denne jubileumsfesten og med god mat, underholdning og kanskje mulighet for en dans . Kommer nærmere inn på programmet og innbydelse til dere er en selvfølge. Der håper vi på god oppslutning.

Styret har fortiden mange baller å jobbe med i jubileumsåret.

Vårt første arrangement blir en temakveld torsdag 18.april i Nor-kirkens lokaler i Rådhusgata 25 i Drammen kl.18.00 Se egen annonsering. Vi har fått 2 interessante foredragsholdere og håper på godt oppmøte. Møtet er åpent for alle.

Videre har vi planer om å stille med en stand på Elvefestivalen i slutten av August. Har også planer om å kunne møtes på bowling 1 gang i måneden, dersom det skulle være av interesse.
Tanken bak dette, er et forsøk på å få flere medlemmer. Og også noen flere yngre medlemmer, som etter hvert kan ta over roret.

Som leder jobber jeg også med en måte å kunne spre informasjonsbladet Spondylitten. Bladet er utgitt av interesseorganisasjonen Spafo og skal sendes til dere som er interessert til en sponset pris. Et veldig informerende blad for oss. Anbefaler å gå inn på Facebook og søke opp bladet (3) Facebook eller nettsiden Spafo Norge – Spafo Norge

Videre anbefaler vi dere å følge oss på vår Facebookside (3) Drammen Og Omegn Bekhterevforening sin gruppe | Facebook  og siden vår i revmatiker.no / Ditt lokallag. Bekhterevforeningen Drammen og Omegn | Norsk Revmatikerforbund

Før vi ønsker dere god påske, så vil vi minne dere på treningene våre i varmtvann . Det er fortsatt ledige plasser i Lierhallen lørdager kl. 09.00 – kl. 10.00 med muligheter til å bli der lenger. På Blekkspruten i Mjøndalen er det dessverre fullt.

NB. LIERHALLEN ER DESSVERRE STENGT LØRDAG 23.03 GRUNNET MANGLENDE VAKTHOLD

MEN VI SETTER I GANG IGJEN LØRDAG 6. APRIL OG PÅ BLEKKSPRUTEN MANDAG 8. APRIL

DA VIL JEG PÅ VEGNE AV STYRET ØNSKE DERE EN RIKTIG GOD PÅSKE

PER LARSEN
LEDER