Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oppland / Ny bassengtid fra august 2019
Støtt oss

Ny bassengtid fra august 2019


Skrevet av: Lillehammer / Publisert: 18.06.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


Vi ønsker å tilby to tider for varmt-vanns-trening fra høsten av - som ett prøveprosjekt.

Det er pr. semester ca. 30 påmeldt til varmt-vanns-treningen på Skogli og etter å ha snakket med flere av våre medlemmer ser vi det som en fordel å kunne dele treningen i to grupper.

Styret ser for seg følgende:

Gruppen 1 på tirsdager fra kl. 17 til kl.18:
Her ønsker styret å forbeholde de som er arbeids aktive. Vi ser at det er flere og flere som står lenger i arbeidslivet og som også har behov for trening i varmtvann. Gruppen vil bestå av max 15 plasser – dette for at man skal kunne utfolde seg i ett noe trangt basseng. Denne gruppen vil bli trent av Linn Heidi og Kine

Gruppe 2 på torsdager fra kl. 13 til kl.14: For alle dere som har anledning på dagtid, men vi strekker oss så langt det lar seg gjøre for å få til den beste løsningen for alle parter.  Gruppen vil bestå av max 15 plasser og  vil bli trent av Aud Moldal og en person til som vi er på utkikk etter – si fra om det er en av dere.
Alle våre instruktører  bli sendt på kurs helgen 4-6/10-2019.

Det vil koster foreningen noe ekstra å ha to timer i bassenget og Skogli har justert opp bassengleien uten at vi tidligere har endret egenandelen – derfor vil den fra neste semester bli kr. 550,- pr.pers.

Styret ønsker også å gjøre en endring i påmeldingen:
Du som har vært med i flere sesonger og som vil være med videre mottar betalingsinformasjon når din påmelding er mottatt. Din betaling er det samme som sikker plass i bassenget.

Er du ny som medlem og vi kan tilby deg plass på en av gruppene får du anledning til å prøve 2 ganger før du bestemmer deg. Om du vil være med videre får du til sendt betalingsinformasjon og betaler for gjenværende ganger i semestret.

Vi håper alle vil være med å gjøre sitt beste for at denne ordningen skal fungere – for tanken bak er bare velment –  ønsket er å kunne tilby bassengtid som passer for flere og med rom til å utfolde seg slik at det blir kvalitet på treningen.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom dette faller uheldig ut for deg – da vil vi som nevnt over «strekker oss så langt det lar seg gjøre for å få til den beste løsningen for alle parter».

Vennlig hilsen Styret

v/Nina B. Bøe