Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Rogaland / NYE LIKEPERSONER FOR VÅRE MEDLEMMER
Støtt oss

NYE LIKEPERSONER FOR VÅRE MEDLEMMER


Skrevet av: haugesundogkarmoy.ro@revmatiker.org / Publisert: 09.02.2024 / Oppdatert: 09.02.2024


Hils på våre to nye likepersoner som introduserer seg selv under. Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om dette så nøl ikke med å ta kontakt med oss.

 

LAILA INDRELAND

Hei mitt navn er Laila Indreland. Eg er 55 år, gift og har tre voksne barn samt fire barnebarn. Eg er utdanna Vernepleiar og har erfaring som miljøterapeut innen rus og psykiatri. Mykje av tida mi går til å vera sammen med barn og barnebarn. Eg liker å vera fysisk aktiv og er mykje på tur i fjellet; både på hytta og heima. På vinteren går eg litt på ski. Eg liker å lesa og baka. Eg blei ufør i 2019. Har plager etter en nakkeskade etter påkjørsel i 2002 og fekk Sjøgrens diagnose i 2018.Det å leva et liv uten å ver delaktig i arbeidslivet og samtidig ver kronisk sjuk, opplevde eg som vanskelig og nåke som måtte jobbast med for å forsone seg med. Eg håper eg ved å ver likemannsperson kan bidra til å støtta og veileda både nydiagnostiserte og alle andre med revmatiske sjukdommar. Ser fram til å høyre fra deg!

Mobil: 996 36 556 Mail: laila.indreland@haugnett.no

ANITA STERNHOFF

Jeg heter Anita Sternhoff og bor i Haugesund. Er gift og mamma til to jenter og en gutt. Jeg jobber som miljarbeider på tilrettelagt avdeling på Karmsund VGs. Jeg liker å være ute i naturen med hunden vår Anton sammen med familiie og gode venner. Minstejenta fikk diagnosen MCTD daa hun var 11 år, hun er nå 22 og jeg håper jeg kan bidra overfor andre foreldre som har barn med MCTD.

Mobil: 932 35 046 Mail: anita.g.s@live.com