Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Nordland / Nyhetsbrev og nye lokale medlemsfordeler
Støtt oss

Nyhetsbrev og nye lokale medlemsfordeler


Skrevet av: narvikogomegn.no@revmatiker.org / Publisert: 06.03.2023 / Oppdatert: 06.03.2023


 

NYHETSBREV 02-2023

Årsmøtet ble gjennomført 16.februar i Sjømannskirka. 18 medlemmer og 4 gjester deltok på årsmøtet. Årsmøtedirigent Greta Altermark loset oss trygt gjennom årsmøtet, også i år.

Det nye styret består etter årsmøtet av:

Leder: Karin Rognmo Mellem
Nestleder: Aud Peggy Nordmo
Sekretær: Anne-Marie Johnsen
Studieleder: Karin Olsen Solli
Kasserer: Linda Klaussen
Vara 1: Jannicke Brende

Etter årsmøtet holdt Karin Olsen Solli et på mange måter varmt foredrag om behandlingsreiser basert på egne erfaringer og fakta. Vi prøver å få til en anledning sånn at flere får mulighet til å høre foredraget i løpet av mars.

Foredraget om behandlingsreiser annonseres på nettsider, facebooksiden og som oppslag hos revmatolog. Du kan også melde deg på via epost narvikogomegn.no@revmatiker.org eller til Karin Olsen Solli 90782166.

Aktiviteter fremover:

FYLKET:
– 17.-19. mars gjennomføres fylkesårsmøtet i Nordland. Narvik har rett til 3 representanter, og fra oss møter nestleder, sekretær og kasserer.
– 5.-19.mai: Reuma Sol-turen går som planlagt til Spania i mai med deltakere herfra, men til et annet hotell i Albir. Reuma Sol (Alfas Oasis) sliter dessverre, og det blir et ekstraordinært landsmøte i april for å avgjøre Reuma Sols skjebne.
– 2023: Vervekampanjen til fylket går over hele året – verv og du får lodd og er med i trekning av større premie.

LOKALT:
– Tirsdag 14.mars: Opplæring i styrearbeid – Styreseminar

Onsdag 22.mars: Rallartreff, se egen invitasjon.
Tirsdag 28.mars: Opplæring i NRFs handlingsplan
– Tirsdag 28.mars: Påskeproviantlotteriet trekkes – 1 vinner får hele sekken med innhold verdt minst kr 1000! (lodd selges på arrangement og via facebook. Ta evt kontakt med styret for kjøp av lodd).

MEDLEMSDREVNE AKTIVITETER:
Sykt Aktiv Bjerkvik er i gang med onsdagsaktiviteter, kl 11, ute og skal blant annet feire gruppas 6 årsdag 8.mars. Møt opp eller kontakt Karin Rognmo Mellem 90989405 om du vil være med.
Treningsgruppa i Bjerkvik er i gang med tabata og styrketrening tirsdager kl 18 i gymsalen på skolen. Kontakt Karin Olsen Solli 90782166 om du vil være med.
Sittedans Narvik: Tirsdag kl 11 er det stoltrening/dans til musikk på Allèen. Møt opp om du vil prøve dette.

NYTT:
Ny aktivitet starter opp som prøveordning i Narvik:
Voksing og strikketime: Oppstart tirsdag kl 12:30 på Allèen, foreløpig følgende datoer: 7. og 21.mars, og 4., 11. og 25.april. Møt opp om du vil prøve dette.

Nytt kurs for liten gruppe ved treningsinstruktør i Bjerkvik:
Pusteteknikk gjennom bevegelse: Oppstart 16.mars, torsdags formiddager på loftet i Kulturbanken. Kontakt Karin Olsen Solli 90782166 om du vil være med.


Medlemsfordeler – 2 nye lokalt:

Ny: BANDA Ofoten:
BANDA Ofoten gir medlemmer i Narvik og Omegn revmatikerforening 20% rabatt på kompresjon/ortroser og 10 % på andre produkter ved fremvisning av medlemsbevis. (kortet fra fakturan)

Ny: ULL E GULL:
ULL E GULL garnbutikk gir medlemmer 10% i butikken. Du opplyser at de er medlem i Narvik og Omegn revmatikerforening for å få rabatten.


Feel24 treningssenter:

Minner også om avtalen vi gjorde i fjor med treningssenterkjeden Feel24. Er du medlem, eller skal melde deg inn, send oss en epost ETTER at du har meldt deg inn via innmeldingsskjemaet på nettsidene til Feel24. Da bekrefter vi medlemsskapet og du får medlemsrabatten:

  • Trening for kr 349,-pr mnd
  • Ingen bindingstid, 1 mnd. Oppsigelse i henhold til alle våre medlemskap
  • Tilgang på alle våre sentere i hele kjeden
  • 1 stykk oppstarttime med personlig trener inkludert ved innmelding + treningsprogram og form analyse. Verdi kr 1500,-.

*Vær oppmerksom på at rabatten skjer fra og med mnd nr 2 i medlemsskapet . Dette da alle innmeldinger må gå gjennom nettsiden til Feel24, og da er det standard priser som gjelder der. Du får medlemsrabatt ved at vi bekrefter ditt medlemsskap i NRF. Send oss epost om at du har meldt deg inn til: narvikogomegn.no@revmatiker.org

PS: For alle samarbeidsavtaler om medlemsrabatt: Får du problemer med å få den avtalte rabatten, ta kontakt med oss snarest.

Til deg som er ny i Narvik og omegn revmatikerforening:
Hjertelig velkommen på laget – sammen er vi sterke. Er det noe du lurer på, ikke vær redd for å ta kontakt.
Håper også vi ser deg på et av våre arrangement om det passer for deg.