Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Troms / Ønsker du mer overskudd i hverdagen?
Støtt oss

Ønsker du mer overskudd i hverdagen?


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 15.11.2016 / Oppdatert: 17.10.2022


Mange som lever med en revmatisk sykdom er plaget med vedvarende utmattelse. Vedvarende utmattelse, også kalt fatigue, er annerledes enn den trøttheten vi alle kan oppleve etter anstrengelser, ved at hvile og søvn ikke føles forfriskende og ikke gir overskudd.

Nå arrangerer Målselv og Bardu Revmatikerforening kurset Energigiverne, et selvhjelpskurs utviklet ved Diakonhjemmet sykehus for deg som opplever at vedvarende utmattelse stjeler mye av hverdagen din.

Kurset er et selvhjelpskurs utviklet ved Diakonhjemmet sykehus som baserer seg på kunnskap fra klinisk helsepsykologi og kognitiv tilnærming. Kurset gjennomføres i en mindre gruppe der vi gjennomgår det standardiserte kursopplegg og diskuterer ulike problemstillinger ut fra egne erfaringer. I tillegg vil du som deltaker få selvhjelpslitteratur og ulike typer hjemmeoppgaver som skal gjennomføres på egenhånd. Målet er at du skal få verktøy til å skape en bedre energibalanse i hverdagen og overskudd til å leve livet.

Kurset ledes av likeperson Sylvi Marie Dahlberg i regi av Målselv og Bardu Revmatikerforening.
Kurset finner sted på Bardu kommunehus, hver mandag kl. 1800 – 2000, oppstart 9 januar til siste kurskveld 13 februar. (6 ganger a 2 timer.)

Det vil bli litt hjemmeoppgave til hver kurskveld.

Antall deltakere: 8 totalt

Påmelding til:
Sylvi Marie Dahlberg
Sylvi_dahlberg@yahoo.no (understrek etter sylvi)
Tlf. 90 84 11 78

Viktig at du skriver din adresse.

Påmeldingsfrist 12 desember 2016