Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / Oppdal revmatikerforening arrangerer strikkekafe med moteoppvisning
Støtt oss

Oppdal revmatikerforening arrangerer strikkekafe med moteoppvisning


Skrevet av: Oppdal / Publisert: 05.11.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


Oppdal Revmatikerforening ønsker alle interesserte hjertelig velkommen, med eller uten strikketøy på strikkekafe med moteshow ved Oppdal Misjon og menighetshus 13 november kl 1900. Dette blir en sosial aften med mye spennende på menyen for alle med interesse for strikk, mote og ikke minst trivelig lag.

            

Sammen med Husfliden Oppdal og Ester Hektoen fra Tynset by vi på en kveld med mange godbiter for enhver. I tillegg er Oppdal revmatikerforening sammen med Husfliden Oppdal stolt av å kunne vise frem prosjektet «MRI Maakers in Norway», en innsamlingsaksjon med kjærlighet for fair isle strikk til inntekt for Shetland.

Husfliden Oppdal kommer for å vise frem sine nyheter fra Rauma garn, samt spennende strikkeprosjekter for alle som vil vist frem under moteoppvisningen. Husfliden Oppdal har en stor og innholdsrik garnavdeling sammen med fagkompetansen til å med å komme i gang med eller videreutvikle strikkeprosjekt. De byr også på ferdigstrikk i butikken som bl.a klassikerne Marius, Fana, Setesdal, og Vardegenseren.

Husfliden Oppdal er stolt bidragsyter til MRI Maakers in Norway med sitt nydelige garn til strikkepakker til inntekt for innsamlingsaksjonen Shetland MRI scanner appeal.

Ester Hektoen har tatt turen fra Tynset for å vise frem sine nyheter for den motebevisste, og her vil det være noe for enhver smak. Moteoppvisningen vil vise frem flotte dameklær til hverdag og fest. Alle som besøker strikkekafen denne kvelden vil få tildelt rabatt som vil kunne benyttes ved senere besøk ved Hektoens butikk på Tynset.

Lørdag 16.november er det planlagt busstur til i regi av Oppdal revmatikerforening for å besøke Ester Hektoen sin butikk på Tynset for alle som deltar på strikkekafeen.  Det blir lunsj på Savalen etterpå og mulighet til å besøke nisse-huset for de som ønsker det. Her må vi ha påmelding, og det kan gjøres på forhånd til: johanne.foss@oppdal.com eller det kan gjøres på strikkekafeen.

MRI Maakers in Norway er en norsk undergruppe med initiativtaker Margaret Helen Langø tilhørende MRI Maakers på Shetland som selger nydelige strikkemønster til inntekt for tidenes største innsamlingsaksjon som har foregått på øysamfunnet Shetland noensinne, Shetland MRI scanner appeal. Mønstrene er designet av Harriet Middelthon, en shetlandsk kvinne som har strikket fair isle mønster siden hun var 6 år.

Shetlands sykehus har ikke MR maskin, et viktig diagnostisk verktøy i dagens medisin. I dag må shetlands innbyggere reise til Skottland for slike undersøkelser, noe som skaper utfordringer ved dårlig vær og tap av tid ved akutte hendelser.

Her er altså muligheten til å kjøpe strikkemønster der hver en krone går direkte til innsamlingsaksjonen for innkjøp av MR maskin til Gilbert Bain Hospital, Shetland.

Shetland og Norge har siden 2 verdenskrig hatt et tett vennskapsbånd gjennom motstanderbevegelsen kalt «Shetlandslarsen-gjengen» der modige menn og kvinner risikerte livet for friheten. La oss gi tilbake til Shetland som takk for innsatsen de gjorde for våre helter gjennom å bidra til denne gode saken.

Dette blir en spennende aften, og kaffe og «noe attåt» vil selvfølgelig bli servert gjennom arrangementet.

Velkommen til en innholdsrik kveld i regi av Oppdal revmatikerforening på OMM!

Inngang kr 150,-

 

For mer informasjon følg og lik oss på facebook: Oppdal Revmatikerforening