Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / Oppdal Revmatikerforening med ny Strikkekafe
Støtt oss

Oppdal Revmatikerforening med ny Strikkekafe


Skrevet av: Oppdal / Publisert: 27.05.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


Oppdal revmatikerforening inviterte igjen til Strikkekafe, og denne gangen fant vi veien til den velkjente "Oss Tållåst", der vi fylte lokalet med glade mennesker og garnglede. Det var gledelig å kunne invitere nye og «gamle» utstillere, denne gangen lokalt forankret med både strikke og hekleglede i fokus.

                      

Vi var så heldig å få besøk av Ann Kristin Bjerkaas og Marit Myrhaug fra A Knit Story, med sine flotte produkter og strikkepakker. Ann Kristin var en av utstillerne ved vår første strikkekafe, og det var en glede at dette ga mersmak til å besøke oss igjen.

Anne Skaslien kom med sine heklede skatter, og det ble fort klart hvorfor denne damen er kjent for sine skapelser med garn.

Husfliden Oppdal representert av Sonja Skorheim sammen med Brit Rønning og Lise Engdal kom med armene full av strikkede plagg i alle varianter, ivrige etter å vise frem hva de hadde av nyheter fra bla Rauma Garn.

Våre utstillere måtte være effektive med å få satt frem sine produkter, da gjestene ivrig dukket opp halvtimen før åpning, klar for et hyggelig treff. Gledelig observerte vi tidligere gjester fra forrige Strikkekafe, samt like mange nye fjes.

Og våre utstillere skuffet ikke. Gjestene fikk valuta for pengene. De neste timene kunne kreative garntilbedere strikke og studere nye oppskrifter og garnsorter.

Alle fikk muligheten til å vandre gjennom flotte utstillinger og skravle over kaffekoppen til nydelige kaker av Baker Rune, samt glutenfrie alternativer bakt av våre medlemmer for å sikre at alle skulle ha noe til koppen.

Loddsalget tilfredsstilte alles lille gambler i seg med mange flotte premier, generøst sponset av lokale bedrifter, medlemmer og kveldens utstillere.

Oppdal Revmatikerforening ønsker å takke våre utstillere for at de ville komme og vise frem og dele den kreative gleden som vi deler, våre gjester for at de kom og lagde en så trivelig stemning en onsdag kveld i mai, og sponsorene for mange flotte premier til loddvinnerne, og ikke minst Baker Rune for hjelp med ditt og datt.

Tusen takk!

cof