Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / Oppdal Revmatikerforening støtter MRI Maakers
Støtt oss

Oppdal Revmatikerforening støtter MRI Maakers


Skrevet av: Oppdal / Publisert: 14.10.2020 / Oppdatert: 17.10.2022


Oppdal Revmatikerforening støtter MRI Maakers

Støtt Oppdal Revmatikerforening og den gode saken på Shetland ved å kjøpe strikkepakker av oss, eller oppskrifter på mrimaakers.com eller ta kontakt med oss direkte. Mobilnr 938 17 041 eller 906 34 007. Strikkepakker er og hos Husfliden Oppdal, som også støtter MRI Maakers 🙏

Oppdal Revmatikerforening har vært stolte bidragsytere til den gode sak som foregår på Shetland, nemlig innsamlingsaksjonen for innkjøp av MR maskin til deres sykehus.

Vi har blandt annet arrangert strikkekafe og solgt oppskrifter og strikkepakker til inntekt for saken og vår forening. Som kronisk syke vet vi betydningen av livsnødvendig medisinsk utstyr innen rekkevidde når det gjelder, og med vår felles historie fra krigens dager med Shetland er det med begeistring vi har bidratt med det vi har kunnet.

Igår kom beskjeden: målet er nå like om hjørnet! 😍 Vi er så glade på deres vegne, og så spent!

Så støtt vår forening og den gode saken på Shetland ved å kjøpe strikkepakker av oss, eller oppskrifter på mrimaakers.com eller ta kontakt med oss direkte.
Strikkepakker er og hos Husfliden Oppdal, som også støtter MRI Maakers 🙏

Kanskje er det nettopp din lue eller votteoppskrift som tar innsamlingen inn over målstreken? – Sammen er vi sterkere, ingen tvil!

*

Vi er virkelig desperat nærme å treffe den milepælen på £ 100! Men vi går også tom for tid. Samlede Shetland MRI Scanner Appeal skyter opp også, og tar til og med hensyn til de aktuelle auksjonsbudene er vi fortsatt omtrent about 1500 korte.

Husk, Hard copy mønstre selges nå til % 25 rabatt. Du kan også donere via lenken Go Fund Me under. Kan du være den som hjelper oss å nå den fantastiske milepælen?

https://gf.me/u/y4k3cb