Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / Oppdal Revmatikerforening arrangerte Strikkekafe
Støtt oss

Oppdal Revmatikerforening arrangerte Strikkekafe


Skrevet av: Oppdal / Publisert: 27.03.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


For første gang arrangerte Oppdal Revmatikerforening strikkekafe ved Oppdal Misjon og Menighetshus i Auneveien. Over 50 personer fant veien innom den kvelden, og fikk med det møte flotte utstillere, nyte hjembakte kaker, og både de med og uten medbragt strikketøy nøt god stemning over bordene der praten gikk livlig.

 

Støvet hadde såvidt lagt seg etter Revmatikerdagen som ble markert den 15 Mars, før vi var i gang igjen med nye sprell. Noe vi hadde sett frem til en god stund nå var vår Strikkekafe, som ble arrangert den 18 Mars på Oppdal Misjons og Menighetshus kl 1900.

Med et imponerende kakebord, og ikke mindre enn 3 utstillere var vi veldig spent på hvor mange som ville finne veien til OMM den kvelden.

Våre inviterte utstillere dekket opp, og vi ble ikke skuffet. Her var nydelig garn, oppskrifter, tilbehør, strikkepakker m.m. for enhver smak.

Ann Kristin Bjerkaas som er strikkekonsulent for Knit A Story, Marin Prestmo, designer av MAARNIIS hånfargede garn, og Pia M Øye Amundsen, designer av Guttenogstrikkemor fikk godt besøk ved sine utstillinger.

Takket være våre sponsorer, bla URD Klima som sponset leie av lokalet, og ikke minst alle som generøst gav bidrag til gevinster, var det ikke mange som gikk tomhendt hjem den kvelden, om enn med god følelse av å ha bidratt til en veldig trivelig kveld på Oppdal Misjons og Meninghetshus en snøfylt kveld i mars.

Tusen takk til dere alle fra oss i Oppdal Revmatikerforening!