Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / Oppdalsbanken med gave til Oppdal Revmatikerforening
Støtt oss

Oppdalsbanken med gave til Oppdal Revmatikerforening


Skrevet av: Oppdal / Publisert: 22.04.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


Oppdal Revmatikerforening fikk støtte fra Oppdalsbanken til innkjøp av et etterlengtet arbeidsverktøy; nemlig en bærbar PC. Dette har lenge vært et sterkt ønske til bruk for styret ved søknadsskriving, diverse sekretærplikter, og som hjelpemiddel til interne kurs.

Styret i Oppdal Revmatikerforening sendte inn en søknad om støtte til innkjøp av PC til foreningen i starten av året, og så kom den gode nyheten; Oppdalsbanken ønsket å bidra til dette innkjøpet!

Ingen var vel så glad som sekretæren som hadde haltende gjort sine plikter på sitt eget private nettbrett, med påfølgende utfordringer som filformater som aldri passet ved videreformidling ut til resten av styret, eller ingen mulighet til å skape egne dokumenter grunnet mangel på lisenser.

En stor andel av styrets jobb er å skrive søknader for å skaffe midler til prosjekter og støtte til aktiviteter som skal komme lokalforeningens medlemmer til gode. Dette ble en stadig større utfordring, da mange mottakere etter hvert hadde gått over til elektroniske løsninger, som krevde nettopp en datamaskin. I disse sosiale medier – tider er det og en Facebook og en internett side som krever vedlikehold (samt en lukket medlemsgruppe på Facebook) som skapte en del hodebry for en sekretær med vonde fingre og lysømfintlige øyne.

Det hadde og vært et stort ønske om å holde interne kurs, og med en pc på laget ble Powerpoint og bildefremvisning plutselig noe man kunne benytte seg av.

På vegne av  Oppdal Revmatikerforening ønsker vi derfor å rette vår takknemlighet til Oppdalsbanken for støtten. Tusen hjertelig takk!