Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hedmark / Overrekkelse av gaver til fysio-avdelingen på Reuma-Sol 2017
Støtt oss

Overrekkelse av gaver til fysio-avdelingen på Reuma-Sol 2017


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 06.12.2017 / Oppdatert: 17.10.2022


Våre deltakere på årets gruppeturer hadde lyst til å gi noe konkret tilbake til fysio-avdelingen, for å vise hvor fornøyde vi er med det tilbudet de gir.

Reuma – Sol er «vårt eget» helse- og velværesenter i Spania. Senteret er bygget av og for revmatikere.

I årenes løp har vi i NRF Hedmark gitt gaver til Reuma-Sol på ulike måter. Noen ganger har det vært pengegaver fra ulike lokallag, andre ganger har det har vært inntekt av loddsalg på hyggekvelder. I år ønsket vi å gi inntektene av loddsalget ved infomøtene i forkant av turen.

Mange av våre deltakere på gruppeturene, er ivrig med på bassengtrening, stavgang, balansetrening og de andre treningstilbudene som blir gitt. Deltakerne på Hedmarks to gruppeturer i 2017, hadde derfor lyst til å gi noe konkret tilbake til fysio-avdelingen for å vise hvor fornøyde vi er med det tilbudet de gir. Vi tok kontakt med Maria som ser vår kontaktperson, for å høre hva de trengte av «småutstyr». På denne måten kunne vi gi noe nyttig, som kommer alle brukerne av Reuma-Sol til gode. Deltakerne på vårturen ga derfor 12 ”pølser” til bruk i bassenget, mens deltakerne på høstturen ga 4 balanseputer, hvorav 2 ulike typer, samt vektmansjetter med forskjellig vekt.

Reuma-Solkontakt fra Hedmark overrakte gavene til fysio-avdelingen. v/ Maria