Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Vestfold / Påmelding til treningstilbud i Larvik Revmatikerforening
Støtt oss

Påmelding til treningstilbud i Larvik Revmatikerforening


Skrevet av: Larvik revmatikerforening / Publisert: 14.12.2021 / Oppdatert: 17.10.2022


Påmelding til treningstilbud i Larvik Revmatikerforening

TRE ULIKE TRENINGSTILBUD FRA JANUAR  Les nøye følgende informasjon.  


PÅMELDING TIL VÅRENS TRENINGER ER BLITT DIGITAL! KLIKK PÅ DENNE LENKEN FOR Å KOMME TIL PÅMELDINGSSKJEMA. 

Dette letter arbeidet VELDIG både for oss som er ansvarlige for å ta imot påmeldinger og for oss som må skrive rapporter i etterkant. Påmelding innen 5. januar 2022.  

  • Treningen er forbeholdt medlemmer av Larvik Revmatikerforening (LRF). Betalt medlemsavgift til Norsk Revmatikerforbund, gir deg automatisk medlemskap i LRF.  
  • Semesteravgift basseng kr 600 for LRF-medlemmer, som betales til kontonummer 2510.10.15141 innen 1. mars 2022. Det sendes ikke ut purring. Er betalingen utelatt, mister man plassen på treningen.  
  • Semesteravgift Spenst kr 600 for LRF-medlemmer. Denne delen betales direkte til Spenst, ikke LRF (vi betaler resten til Spenst). Betalingsinformasjon fra Spenst.  
  • Semesteravgift yoga kr 1000 for LRF-medlemmer. Full avgift betales Studio Nille, ikke LRF. Betalingsinformasjon fra Studio Nille. Overskytende betales tilbake av LRF etter endt semester ved oppmøte på minst 75 %.  

Bassengtrening  

Bassengavgiften øker som varslet i forrige nyhetsbrev til kr 600 for vårhalvåret 2022. Det er fortsatt rimelig, også i forhold til hva revmatiske foreninger i andre Vestfoldbyer har av avgifter. Velg ditt ønskede bassengparti i påmeldingslinken over. Er det plass, vil du også kunne benytte andre partier. Antall ca 20 per parti. 

FRØY: mandag og onsdag kl 19-20.  

KYSTA: tirsdag og onsdag kl 18-19.  

NB! Vi trenger en ny kontaktperson! Det innebærer å sørge for at hvert bassengparti har en fast liste hvor deltakere krysser av oppmøte fra gang til gang, samt levere disse listene til styret når treningssemesteret er avsluttet.  

Ta kontakt med Anne (under) om du kan gjøre denne helt nødvendige innsatsen til alles beste. Styret leverer rapport med oppmøteoversikt til et studieforbund som heter Funkis etter endt semester, og da får vi økonomisk støtte basert på oppmøte. Derfor er oppmøtestatistikk veldig viktig for oss! Alternativet er at vi må øke semesteravgiften enda mer… Så, ikke nøl, ta kontakt med Anne.  

Kontaktperson (bare inntil videre): Anne, tlf 92615624, annefalkenberghansen@gmail.com 


Kom-til-ro yoga (medisinsk yoga)  

Dette er et populært tilbud på Studio Nille, Sliperiet. Vil du bli med tirsdager kl 09.30 fra januar 2022? Om du har kronisk stivhet og smerter i kroppen, føler deg trøtt, har humørsvingninger og grubler mye, så er dette for deg. Det er enkle, myke øvelser som ikke krever noen forkunnskaper. Semesteravgift er kr 1000 for medlemmer av LRF (full avgift på rundt kr 1700 betales til Studio Nille, og overskytende tilbakebetales av LRF etter endt semester ved minst 75 % oppmøte).   

 Kontaktperson: Nita, tlf. 92658237,  nita_kjellsaa@hotmail.com 

 

Spenst, Olavsgate 30 

Vi har en løsning med Spenst fra januar 2022! Det blir onsdager kl 12-13, med sykling eller tredemølle først, og deretter lett styrketrening i sal. Det er plass til 20-30 deltakere. Deltakeravgiften for medlemmer blir kr 600, og LRF tar resten av kostnaden.  

Kontaktperson: Nita, tlf. 92658237, nita_kjellsaa@hotmail.com