Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oppland / Seminar, festmiddag og fylkesårsmøte.
Støtt oss

Seminar, festmiddag og fylkesårsmøte.


Skrevet av: Oppland / Publisert: 19.03.2024 / Oppdatert: 19.03.2024


Helga 16. og 17. mars 2024 ble gjennomført med foredrag, festmiddag og fylkesårsmøte.

Lørdag 16. mars startet med velkommen til 50 deltakere av fylkesleder Nina Borgen Bryhn. Deretter fikk vi et inspirerende og nyttig foredrag om trening/aktivitet og kosthold ved Ingeborg Stensby. Ingeborg har egenerfaring med flere kroniske diagnoser og har hatt et vanskelig forhold til overspising med påfølgende vektøkning. På tross av disse utfordringene har hun klart å endre sine kostholds-vaner, gått ned i vekt og fått et aktivt liv med trening.

Etter lunsj fikk deltakerne seg mang en god latter når Jørgen Skavlan entret scenen med foredraget «Frisk nok for livet». Skavlan er fastlege i Oslo og har mange års erfaring fra tidligere praksis både i utlandet og på mindre steder i Norge. På en humoristisk måte tok han for seg egen praksis, pasienter, kostholdsråd og ikke minst hvor lettpåvirkelige vi kan være når det kommer til aktiv markedsføring av ulike kosttilskudd.

3 lokallag fortalte fra sin hverdag med mange spennende aktiviteter.  Dagen ble avsluttet med generalsekretær i NRF, Bo Gleditsch. Han gå en gjennomgang av NRF og NRF sin frisklivs-strategi.

Festmiddagen ble gjennomført med hvite duker og høye glass. Det var flere hilsninger til «40-åringen» Fra FFO ble det overrakt gave og Øystre Slidre og Nord-Aurdal overrakte blomster sammen med orientering om egne lag. Maten som Scandic hotell Valdres serverte under festmiddagen fikk mye ros og det var helt på sin plass å gi kokkene en applaus ved takk-for-maten-talen som Bo Gleditsch holdt.

Søndag 17. mars ble det avholdt fylkesårsmøte i Oppland fylkeslag av Norsk Revmatikerforbund. 

Arne Hansen, fylkessekretær i FFO ble valgt til ordstyrer for møtet.

Fylkesstyre for perioden 2024 – 2025:

Leder: Nina Borgen Bryhn, Lillehammer – gjenvalg

Nestleder: Jorun Wills-Hammer, Østre Toten – ikke på valg

Kasserer: Mary Anne Foss, Gjøvik/Dokka – ny

Studieleder: Inger Lise Heiberg, Gjøvik – ny

  1. vara/styremedlem: Borgny Mo Nybakk, Øystre Slidre – gjenvalg
  2. var: Terje Lofthus, Gjøvik – ny
  3. vara: Oddmund Martinsen. Sel – ny

Vi gratulerer!