Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Buskerud / SOMMERBREV 2024
Støtt oss

SOMMERBREV 2024


Skrevet av: drammenbekht.bu@revmatiker.org / Publisert: 23.05.2024 / Oppdatert: 12.06.2024


Kjære medlemmer

Sommeren står foran oss og det skal bli godt å få kjenne på litt forhåpentlig varmere vær med mye sol.

For oss i styret har det vært en hektisk vår med gjennomføring av vårt 40 årsjubileum som NRF første diagnoseforening, Vår historie startet egentlig allerede i 1981 da en gruppe bekhterevere dannet en treningsgruppe på Strømsø Fysikalske institutt under ledelse av fysioterapeut Knut Johansen.

Som første markering av jubileet gjennomførte vi en temakveld 18. april i Nor-Kirken med to dyktige foredragsholdere fysioterapeut Camilla Fongen fra Diakonhjemmets Sykehus og bruker Martine K. Andreassen tidl. Politikvinne fra Drammen. Meget interessant. Dessverre kom bare ca. 20 personer å hørte på.

20-21.april var styret tilstede på fylkeslagets årsmøte og dertil 40 års jubileumsfest. Undertegnende fortalte der om fylkeslagets historie som han selv har vært en del av.

Videre feiret vi oss selv 10.mai i Børsen Festlokaler. 30 personer var tilstede og vi hadde vår nye fylkesleder Siv Storlien som gjest. Hun overrakte en sjekk fra Fylkeslaget på kr. 3000,- som vi satte stor pris på. Vi hadde også invitert 2 av våre tidligere ledere fra en del år tilbake, Jan Erik Gustavsen som var med å stiftet foreningen. Han meldte dessverre avbud og Knut Ustaheim med sin kone Torill, som satte stor pris på invitasjonen. Undertegnede holdt tale og fortalte om foreningens historie og overrakte hederstegn til vår kasserer gjennom ca. 20 år Tomm Bergan og til tidligere leder og styremedlem Øystein Wall.

Begge fikk også overrekt en gavesjekk på Skutebrygge hvor de sammen med sine respektive kan kose seg med god mat. Vel fortjent. + blomster.

Blomster ble også overrakt til våre instruktører Leonora , Anette og til styremedlem Bertil Swerin.
Bjørn Lundhaug og May Grønning fortjente også en oppmerksomhet
(hederstegn) for innsatsen . May som foreningens første styremedlem sammen med meg og som fortsatt er aktiv og ikke minst Bjørn som har stått på nesten
fra tidenes morgen som styremedlem, leder og instruktør. Han kunne dessverre ikke delta på festen p.g.a. sykdom.
Tomm Bergan overrakte leder, blomster og en gavesjekk,og takket på vegne av styret og medlemmene for innsatsen gjennom 40 år. Bertil Swerin takket for maten som for
øvrig var meget god.
Som underholdning for kvelden hadde vi booket selveste Louis Jacoby som holdt en times konsert for oss og det ble vist video som Tomm hadde redigert som vi så sammen med kaffe/avec før sengetid.
Videre i jubileumsåret får vi besøk i Lierhallen lørdag 1. juni kl. 09.00 av
ordføreren i Lier og Lierposten , for å vise tilbudet vårt og markedsføre
Lierbadet for Lier Befolkning. Vi planlegger også å delta med en stand på Elvefestivalen i august og en busstur til f.eks. Smøgen . Dette kommer vi tilbake til.
Det var alt for denne gang fra Styret som har nok å stelle med.
DA VIL VI I STYRET ØNSKE ALLE VÅRE MEDLEMMER EN RIKTIG GOD SOMMER!
PER LARSEN
LEDER