Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hordaland / Ut på tur med Radøy Revmatikarlag
Støtt oss

Ut på tur med Radøy Revmatikarlag


Skrevet av: radoy.ho@revmatiker.org / Publisert: 10.03.2021 / Oppdatert: 04.05.2021


Lokallaget har startet opp med spaserturer rundt om på Radøy.

Radøy Revmatikarlag har startet opp med spaserturer rundt om i lokalområdene. Turene skal være oppnåelig for mange og ikke for utfordrende.  Tanken er at det i disse koronatider kan vært kjekt å møtes til sosialt samvær ute i det fri.

Vi sender ut nærmere informasjon via sms før de enkelte turene.

Vår første tur onsdag 17. mars ble svært vellykket. 7 medlemmer møtte og vi gikk en tur på totalt 2 timer. Denne dagen var været nydelig og naturen viste seg fra sin beste side. De som deltok ønsket at vi fortsatte med denne aktiviteten.

Den andre turen gikk til Vardetangen på Austrheim. Her møttes 11 turglade personer. Dette ble også en flott tur på tilrettelagte stier. Vi tok en pause i den store gapahuken i Årvikane (her kunne vi sitte med riktig koronaavstand) før vi gikk tilbake til bilene. En fornøyd gjeng som ønsker seg flere turer.

Neste tur gikk fra Austmarka og gangveien over til Sæbø. Denne dagen møtte 14 personer. Det ble en fin tur på godt tilrettelagt vei.

Vår fjerde tur gikk fra Risnes/Vaulen og langs skogsveien innover. Fin tur i både regn, hagl og solskinn. På denne turen var vi 8 turglade.

Femte tur gikk fra Austmarka via skogsvei til Rhododendronhagen. En nydelig tur og vel fremme fikk vi se en mengde rhododendron i blomst, selv om det var tidlig vår. 8 møtte til turen, som ble sosial og god.

På laget sine turer kan medlemmene gjerne ta med en venn/venninne.