Hopp til innhold
Forside / / Spørreundersøkelse om pasientundervisning
Støtt oss

Spørreundersøkelse om pasientundervisning


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 06.09.2019 / Oppdatert: 06.09.2019


Har du revmatoid artritt, ankyloserende spondylitt/Bekhterev, psoriasis artritt? Kan du bruke 5 minutter til å svare på noen spørsmål for å forbedre pasientundervisning for pasienter med inflammatorisk revmatisk sykdom. Undersøkelsen blir også sendt til helsepersonell som møter pasienter med inflammatoriske revmatiske sykdommer. Svarfrist er 15.september 2019 . På forhånd takk for at du deltar!

I 2015 publiserte EULAR anbefalinger for undervisning til pasienter med inflammatoriske revmatiske sykdommer. Anbefalingene er oversatt til norsk og er tilgjengelige på NKRR Klinisk verktøykasse .

Anbefalingene blir nå evaluert i en europeisk undersøkelse i regi av EULAR. I undersøkelsen ønsker vi å få vite om du kjenner til anbefalingene, hvorvidt du er enige i dem om du utfører pasientundervisning i samsvar med disse og eventuelt hva som er hindringene. Trykk her for å starte undersøkelsen. På første side kan du velge hvilket språk du vil svare på. Alle svarene er anonyme og går direkte til en database på Universitetet i Vest-England, Bristol. Undersøkelsen er vurdert og godkjent av etisk komité ved samme universitet.