Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Vestfold / STYRESEMINAR
Støtt oss

STYRESEMINAR


Skrevet av: Holmestrand / Publisert: 29.11.2021 / Oppdatert: 29.11.2021


Styreseminar i Fylkeslaget

I helgen fra 27. november til 28. november deltok sju styremedlemmer fra Holmestrand og Omegn Revmatikerforening på Vestfold fylkeslags styreseminar på Åsgårdstrand hotell. Det var et fantastisk kurs med mye nyttig informasjon og lærdom, for ikke å snakke om de flotte foredragsholderne som var med.

Lørdagen startet tidlig, kl. 10.00, med opprop og presentasjon, og det var Monica Gustavsen fra fylkesstyret som sto for ledelsen av kurset, noe hun klarte på en utmerket måte.

Deretter var det gjennomgang av aktivitetene i lokalforeningene, og til tross for at vi lever midt oppe i en pandemi, har et vært aktivitet rundt omkring i større eller mindre grad. Hos oss i Holmestrand har det vært veldig mye, og vi er stolte av at vi har klart å få til så mye i denne rare tiden. Men vi har stått på hele tiden, og alt arbeidet har blitt lagt merke til blant våre medlemmer. Vi har også fått stor dekning i lokalavisen, noe vi setter stor pris på.

Håkon Aas fra Forbundskontoret ga oss en fin informasjon fra NRF’s landsmøte, og gikk igjennom alt som var nytt, og som var nyttig for oss som tillitsvalgte å vite om.

Etter en velsmakende lunsj var det tid for rollefordeling, slik at alle de med like verv samlet seg og fikk informasjon og delte erfaringer med hverandre. Dette er bestandig et nyttig tema for et styreseminar. Her kunne alle de som var nye lære av de som har holdt på en stund, og alle har behov for nye innspill.

Neste post på programmet var seileren Bjørnar Erikstad. Dette var et foredrag som absolutt alle burde få med seg. Han var rett og slett imponerende. Med den funksjonsnedsettelsen han har – korte armer – var ingenting umulig for ham. Alt det han har klart å få til på seilerfronten, i tillegg til alt annet han har gjort, er helt utrolig. Som han selv sa: «Det finnes ikke problemer, kun utfordringer».  Han fortalte om sin oppvekst, sitt liv og sin idrettskarriere på en imponerende måte, og jeg er sikker på at vi kunne høre en knappenål falle under hans timelange foredrag, og det var mange som satt med tårer i øynene da han takket for seg. Et høydepunkt i helgens styreseminar.

Vi fortsatte med en oppsummering av rollefordelingene før vi fikk en velfortjent pause før middag.

Søndagen startet vi kl. 09.30, og nå var det søknadsskriving som sto på agendaen. Det var Joachim Sagen fra NRF som skulle ta oss igjennom hvordan vi får til en god søknad via Dam. Selv om det ble en del tekniske startproblemer med lyden, klarte damene å få Joachim opp på skjermen med lyd, og vi ble guidet gjennom Dams måte å legge opp søknadene på. Det ble også laget søknader gruppevis, som ble lagt fram i plenum, og Joachim kommenterte og kom med forslag til forbedringer eller tilleggsopplysninger. Et virkelig bra opplegg.

Slutten på søndagen var satt av til erfaringsutveksling i lokalforeningene, og her var det mange som fikk gode tips av hverandre, og alle hadde fått mye god kunnskap som de tok med seg tilbake til resten av styret sitt. Og seminaret ble avsluttet med en flott lunsj – julebuffet med alt du kunne ønske deg av godsaker.

Vi fra Holmestrand vil få takke fylkeslaget for dette fine seminaret, og for all den nye lærdommen.

Hilsen fra Johnny, Helge, Kjell Olav (Pelle), Leif, Torild-Aino, Hilde og Karin.