Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Østfold / Sykt aktivkurs i Askim
Støtt oss

Sykt aktivkurs i Askim


Skrevet av: Østfold / Publisert: 18.04.2024 / Oppdatert: 18.04.2024


Deltagruppen har, i samarbeid med Norsk Revmatikerforbund og Indre Østfold Frisklivssentral, gleden av å ønske deg velkommen til det populære Sykt Aktiv-kurset!

Sykt Aktiv

Sykt Aktiv er et friskfokusert mestringskurs for mennesker med kronisk sykdom som ønsker å ha en aktiv deltakelse i eget liv. Med kreative gruppeprosesser og praktiske verktøy lærer man å bryte negative sykdomsmønstre og å bygge et friskere liv. Kurset holdes av Iselin Gehrken Langeland som er frisklivsagent i NRF og veileder i Deltagruppen. Du kan lese mer om frisklivsagenter og Sykt Aktiv-kurset på www.revmatiker.no. Sarah Elvehøy fra Frisklivssentralen blir med den siste halve timen hver kursdag for å gi oss et innblikk i gode og tilrettelagte øvelser man kan bruke selv og som brukes i frisklivstreningene deres.

Kurset er over fem onsdager fra 28.08.2024 til og med 25.09.2024, og holdes i Deltagruppens lokaler i Myrveien 2, Askim fra 10.00 til 13.00. Det serveres salat til lunsj, frukt, kaffe og te.

Kontakt Iselin Gehrken Langeland på telefon 48460424 eller mail: iselin.gehrken.langeland@deltagruppen.no om du ønsker mer informasjon eller for å melde deg på kurset. Kursavgift er på 200 kroner for medlemmer av NRF og 400 kroner for ikke-medlemmer.