Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Temadag med Oslo Fylkeslag
Støtt oss

Temadag med Oslo Fylkeslag


Skrevet av: Oslo / Publisert: 24.06.2024 / Oppdatert: 24.06.2024


Temadag med Oslo Fylkeslag

Norsk Revmatikerforbund Oslo Fylkeslag har gleden av å inviterer alle styremedlemmer, tillitsvalgte og medlemmer i Oslo og Akershus fylkeslag til temadag lørdag 26. oktober!

  • Klokkeslett: 09.00-15.30
  • Sted: Thon Hotel Opera

Denne dagen får vi besøk av foredragsholder Anne Gerd Samuelsen, hvor tema er viktigheten av å bli bevisst egne holdninger, kommunikasjon, samspill og tilstedeværelse for å gjøre det beste ut av det som faktisk er. Denne dagen skal Anne Gerd prate om: Hvordan skape og bidra til et inkluderende fellesskap? Hvordan kommunisere på en god måte for å unngå misforståelser og konflikter? Hvordan gjennomføre «den vanskelige samtalen»? Under seminaret skal det rettes fokus på egne holdninger, god kommunikasjon i utfordrende samtaler, hvordan ivareta seg selv på en god måte, verdien av tilstedeværelse i eget liv, stoppe kvernetanker, tørre å be om hjelp…. og mye mer. Vi legger opp til foredrag, dialog og aktiv deltakelse denne dagen.

 

Anne Gerd er initiativtaker til og leder av Arbeidsglede AS, et konsulentfirma som tilbyr hjelp med motivasjon og konfliktløsning, og som har spesialisert seg på kommunikasjons- og forandringsprosesser i arbeidslivet. Hun er utdannet sykepleier med videreutdanning som psykiatrisk sykepleier og som helsesykepleier, samt flere studier innen personal-og kvalitetsledelse, organisasjonsutvikling, økonomi og administrasjon, familieterapi og konfliktmekling. Hun er utdannet livstyrketrener, er sertifisert som instruktør i Mindfulness Basert Stress Reduksjon og Kognitiv Terapi. Hun har hovedfag i Helse fra det Medisinske Fakultet ved Universitetet i Oslo. Samuelsen har mange års ledererfaring fra privat, offentlig og frivillig sektor, samt over 20 års erfaring som veileder til enkeltindivider og til små og store virksomheter. Siden 1990 har hun holdt en lang rekke foredrag og kurs innen temaene arbeidsglede, motivasjon, helsefremmende arbeidsmiljøer, sortert kommunikasjon og forandring, samhandling og stressmestring/ mindfulness i hele Skandinavia. Hun har skrevet to bøker: «Kunsten i omsorg – fra ord til handling» og «Kunsten i tilstedeværelse».

 

Du kan lese mer om Anne Gerd Samuelsen her: Arbeidsglede

 

Ta kontakt med Anna Marie Moesmand eller Julie Hillesland for mer informasjon om påmelding.

Anna Marie
Mail: korsveien13@gmail.com
Telefon: 453 91 088

Fylkessekretær Julie Hillesland (ikke tilgjengelig i sommerferien)
Mail: julie@revmatiker.no
Telefon: 465 27 569