Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Nordland / Tillitsvalgtsamling i Bodø
Støtt oss

Tillitsvalgtsamling i Bodø


Skrevet av: Nordland / Publisert: 02.10.2022 / Oppdatert: 02.10.2022


NRF Nordland fylkeslag avholdte sin tillitsvalgtsamling på Hotell Thon Nordlys i Bodø fra fredag 30. september til søndag 2. oktober.

Det ble en fin samling med våre engasjerte tillitsvalgte. Det var rom for gode samtaler, nettverksbygging, inspirasjon og motivasjon.

Ingrid Margrethe Nordhei hadde et foredrag med inspirasjon til uterehabilitering som rørte samtlige deltagere. Karin Rognmo Mellem satte fokus på aktivitet i våre lokallag, med både suksessfaktorer og utfordringer. Begge foredrag var en viktig del av helgen som vi ikke ville ha vært foruten!
I tillegg fikk vi nyttig informasjon fra sosionom Bente Halvorsen Sæter og et flott foredrag om helsekompetanse fra vår fylkessekretær Mona Iren Wiik.

Gjennom helgen hadde vi satt av tid til samarbeid mellom lokallagene, regionalt samarbeid og vi jobbet sammen om handlingsplanen for 2023 i fylkeslaget.

Våre frisklivsagenter Marius og Unni bidro med aktivitet gjennom helgen. Marius med frisbeegolf i nydelig høstvær og Unni med tøying og balanseøvelser. Også dette ga fin inspirasjon til å ta med seg hjem i lokallaget! 😀

Takk til alle dere som deltok denne helgen! Dere gjorde helgen til en super helg!