Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Nordland / Turid er Nordland sin superverver!
Støtt oss

Turid er Nordland sin superverver!


Skrevet av: Nordland / Publisert: 22.07.2019 / Oppdatert: 22.07.2019


01. juli avsluttet NRF Nordland fylkeslag sin vervekonkurranse. Turid Akselsdatter fra Mosjøen og omland revmatikerforening vant en weekend for to på Fauske Hotell.

Vår vervekonkurranse i NRF Nordland fylkeslag har gått fra 01.04.18 til 01.07.19. Premien var en weekend for to på nydelige Fauske Hotell. Mange har vært ivrig med å verve nye medlemmer inn  i NRF familien. Det har blitt vervet 112 nye medlemmer i denne perioden i Nordland!

Turid Akselsdatter har vært leder i Mosjøen og omland revmatikerforening i mange år. Dette året gjør hun en glimrende jobb som studieleder i lokallaget sitt. Turid har vervet 19 nye medlemmer i konkurranseperioden. Da jeg ringte Turid for å bringe den gledelige nyheten, ble hun overrasket og veldig glad. Turid sier at hun, og hele styret i Mosjøen og omland revmatikerforening, har jobbet bevisst og veldig mye mot medlemsverving det siste året. Det har gitt gode resultater!

Har du flere venner du ønsker å verve som nye medlemmer? Fortvil ikke! Det er bare å fortsette med vervingen! NRF har akkurat startet en ny  vervekonkurranse som startet nå 01.07.19 og som avsluttes 31.12.19. Her kan du vinne et gavekort på  kr 5000,- ! Les mer om konkurransen her

På vegne av hele fylkesstyret vil jeg  gratulere Turid og ønske dere alle en fortsatt fin sommer!

Marleen Rones, fylkesleder i Nordland.