Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Nordland / Utmerkelse for verdifull innsats
Støtt oss

Utmerkelse for verdifull innsats


Skrevet av: Nordland / Publisert: 13.09.2019 / Oppdatert: 13.09.2019


Torsdag 12 september var vi i Narvik, der vår forbundsleder fikk overrekke en æresbevisning til to av våre medlemmer i Nordland fylkeslag.

Laila Aag Mathisen, som er per dags dato varamedlem i Narvik og omegn revmatikerforening, var den første som ble overrasket med en æresbevisning.

Laila ble medlem av Norsk revmatikerforbund i 1987 og ble ganske fort en dyktig tillitsvalgt. I alle disse år har Laila engasjert seg veldig mye, spesielt i interessepolitikk. Laila har gjort en stor innsats, var alltid den som hadde lest alle dokumenter og Laila har i mange år vært den som både tillitsvalgte og administrasjonen har ringt til når det var spørsmål innenfor dette feltet.

Laila har vært aktiv i mange år i styret i Narvik og omegn revmatikerforening, både som studieleder, styremedlem og sekretær. I tillegg er hun Likeperson og har ledet håndarbeidgruppen i Narvik. Men Laila har også sittet som styremedlem i fylkeslaget og som varamedlem i forbundsstyret. Også som brukermedvirker har Laila vært aktiv i mange år; noe som har vært veldig viktig for henne. Dagen i dag er Laila fremdeles leder for interessepolitisk utvalg i NRF Nordland fylkeslag og gjør en viktig jobb.

Edgar Wammervold, som er medlem i Fauske og Sørfold revmatikerforening fikk også en æresbevisning for verdifull innsats denne kvelden.

Edgar ble medlem av Norsk Revmatikerforbund i 1981 og har betydd mye som tillitsvalgt i mange år. Edgar har alltid vært spesielt opptatt av brukermedvirkning, noe han fremdeles brenner for og et felt han er aktiv i. Edgar var et viktig medlem i representantskapet i forbundet og har jobbet mye sammen med Kjerstin Fjeldstad, som er vår forbundsleder i dag. I tillegg har han lenge vært medlem i opplæringsutvalget i NRF.

Men også hjemme i Fauske har Edgar vært aktiv i mange år som tillitsvalgt. Han hadde verv som leder, styremedlem, kasserer, medlem i valgkomite og i tillegg har Edgar engasjert seg som styremedlem i fylkeslaget i mange år. Det er brukermedvirkning Edgar brenner for. Også dagen i dag. Edgar er fremdeles aktiv som brukermedvirker  på flere plan, både på fylkes og nasjonalt nivå. Også på sosiale media er Edgar aktiv. Vi  finner daglig innlegg fra Edgar der, med viktige saker og nyheter innenfor revmatologi, muskel og skjelett og alt som er viktig for oss som lever med våre diagnoser. Det er Edgar som holder oss oppdatert!

NRF Nordland fylkeslag ønsker å gratulere både Laila og Edgar med denne velfortjente æresbevisning og ser frem til videre samarbeid med disse dyktige og viktige personer.