Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hedmark / Vårens gruppetur til Reuma Sol er gjennomført
Støtt oss

Vårens gruppetur til Reuma Sol er gjennomført


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 10.04.2019 / Oppdatert: 18.05.2020


Vårens gruppetur til Reuma Sol er gjennomført

NRF Hedmarks gruppetur til Reuma-Sol er nok en gang gjennomført. Gruppa reiste mandag 18. mars og besto av 15 deltagere, alle med et opphold på 2 uker.

Været var noe vekslende. Litt regn et par av dagene, men også dager som sola varmet godt med temperaturer på 18-20 grader.

Med mange ulike aktiviteter og utflukter hver dag, gikk tida fort. Vi deltok på bocciaturnering, bassengtrening og salsakurs. De fleste deltok på mange og lange gåturer, med og uten staver. Turene gikk gjennom appelsinlunden både til Albir, Altea og Alfaz del Pi. En fin formiddagstur til Fyret i Albir fikk vi også tid til. Mange av deltagerne har skritt-tellere som viste at vi gikk turer mellom 5 og 11 km hver dag!

Bussturer til Guadalest, Benidorm, Villajoyosa og gamle byen i Denia med besøk på borgen sto også på programmet. Likeledes markedsturer med shopping i Albir og Alfaz del Pi.
Nesten hele gruppa var med på byvandring i Altea med Åge Folkestad og spiste tapas på Casa Vital etterpå.

Innimellom var det noen som koste seg i sola ved et av bassengene eller satt på verandaen med strikketøy eller en bok. Både Maria og Alana sine salonger hvor føtter og hår fikk behandling, ble også besøkt av oss under oppholdet.

Hver kveld spiste vi middag sammen. Dette er koselig og skaper et fint fellesskap. Kveldssamling med quiz og allsang hadde vi også. Ellers var det kveldsaktiviteter i Flerbruksrommet nesten hver kveld: historisk foredrag om smykkestener med Torill, bingo, quiz,+ underholdning og dans.

Gjengen som reiste hjem igjen etter oppholdet på Reuma-Sol, var alle enig om at turen var vellykket, og at vi hadde fått påfyll både for kropp og sjel.

Neste tur til Reuma-Sol arrangeres 4. oktober 2019. Fortsatt noen få ledige plasser.
Ønsker du å delta på neste tur eller vite mer om NRF Hedmark sin gruppetur til Reuma-Sol, ta kontakt med Hedmarks Reuma-Sol kontakt og gruppeleder :
Kari Riise Moen, tlf 986 08 887, mail adr : kariri_moen@hotmail.com