Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hedmark / Vårens Gruppetur til Reuma-Sol
Støtt oss

Vårens Gruppetur til Reuma-Sol


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 18.05.2017 / Oppdatert: 18.05.2017


NRF Hedmarks gruppetur til Reuma-Sol er nok en gang gjennomført. Gruppa reiste tirsdag 18. april og besto av 12 deltagere, alle med et opphold på 2 uker.

NRF Hedmarks gruppetur til Reuma-Sol er nok en gang gjennomført. Gruppa reiste tirsdag 18. april og besto av 12 deltagere, alle med et opphold på 2 uker.

Været var noe vekslende. Litt regn et par av dagene, men også dager som sola varmet godt med temperaturer på 20-24 grader.

Med mange ulike aktiviteter og utflukter hver dag, gikk tida fort. Vi deltok på bassengtrening, stavgang, balansetrening og flere gikk turer gjennom appelsinlunden både til Albir og Alfaz del Pi. En fin ettermiddagstur til Fyret i Albir fikk vi også tid til.

Busstur til Guadalest, Benidorm, Villajoyosa og vintur til Parcent sto på programmet. Likeledes markeds turer med shopping i Albir, Alfaz del Pi og Altea.

Hele gruppa var med til Åge Folkestad på Casa Vital i Altea for å spise tapas og smake på hans berømt ”blåevin”.

Innimellom var det mange som koste seg i sola ved et av bassengene eller satt på verandaen med strikketøy eller en bok. Maria sin salong ble flittig besøkt hvor både fingre, tær og ansikt fikk full ”makeover”. Frisørsalongen til Cynthia ble også besøkt av mange under oppholdet.

Hver kveld spiste vi middag sammen. Dette er både koselig og skaper et fint fellesskap. Kveldssamling med quiz og allsang hadde vi også.

Gjengen som reiste hjem igjen etter oppholdet på Reuma-Sol, var alle enig om at turen var vellykket. Og at vi hadde fått påfyll både for kropp og sjel.

Neste tur til Reuma-Sol arrangeres 4. oktober 2017. Fortsatt ledig 1 hotellrom og 2 leiligheter.

Ønsker du å delta på neste tur eller vite mer om NRF Hedmark sin gruppetur til Reuma-Sol, ta kontakt med Hedmarks Reuma-Sol kontakt og gruppeleder :

Kari Riise Moen, tlf 986 08 887, mail adr : kariri_moen@hotmail.com