Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / Vårtur til Savalen
Støtt oss

Vårtur til Savalen


Skrevet av: Røros og omegn / Publisert: 05.05.2019 / Oppdatert: 05.05.2019


Vårens vakreste eventyr skjer på Savalen den 11. juni. Da kommer Røros og omegn Revmatikerforening til Salvalen Fjellhotell og spa.

Vårens medlemstur går til Savalen den 11. juni. Vi møtes klokken 09.00 på jernbanestasjonen og fyller opp bilene før vi kjører til Savalen. Ved ankomst er det satt av tid før lunsj til å bade, svømme, trene i bassenget. Lunsjbordet venter på oss etter bassenget klokken 13.00. Etter en time til halvannen times lunsj, kan den som vil bestille seg spabehandling. Gjøre dette på Savalen sin hjemmeside: http://www.savalen.no/aktiviteter-opplevelser/savalen-spa/

For de som ikke ønsker spa-behandling er en gåtur i naturen rundt Savalen Fjellhotell og Spa et fint alternativ. Hjemreise på ettermiddagen.

Pris for medlemmer: vi spleiser på drivstoffutgiftene tur retur Savalen. Laget betaler lunsj og bassenget. Spa-behandling betaler den enkelte selv.

Pris for ikke-medlemmer, hvis du vil ha med deg noen: kr. 295,-. I tillegg kommer drivstoffutgifter og eventuelle spa-behandlinger.

Påmeldingsfrist: 27.05 til Anne Katrine, tlf. 41930216 eller Annlaug, tlf. 48024109.