Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Finnmark / Velkommen til storsamling og kurs 14 – 16 oktober 2016 på Scandic Kirkenes!
Støtt oss

Velkommen til storsamling og kurs 14 – 16 oktober 2016 på Scandic Kirkenes!


Skrevet av: Finnmark / Publisert: 02.09.2016 / Oppdatert: 16.09.2016


Finnmark Fylkeslag ønsker velkommen til storsamling i Kirkenes! Vi håper på mye læring og mye fint sosialt fellesskap og håper så mange som mulig melder seg på.

Vi planlegger å ha følgende kurs:

Kurs for likepersoner

Kurs for bassenginstruktører

Kurs i sosiale medier

Søke midler til aktivitet og kurs (hva er Funkis)

Kurs for kasserer

Motivasjonsforedrag

 

 

Vi har tidligere sendt ut informasjon om storsamlingen i epost til alle lokallag, i sommerbrevet til alle medlemmene våre og i en sms-melding, og vi håper så mange som mulig har satt av denne helga.

Skissen over hvordan vi ser for oss tidspunkt presenteres her,  men denne kan og vil nok endres, og hvis vi ikke får nok påmeldte vil kurs avlyses. Vi holder ikke kurs for bassenginstruktører for 1 person for eksempel, det må være flere interessere.

Fullverdig kurs for likepersoner – holdes av Gunvor Sørli, Rådgiver i organisasjon og kompetanse. 

Fredag klokka 18.00 – 20.00

Lørdag klokka 10.00 – 1300 og 14.00 – 17.00

Søndag klokka 09.00 – 11.00

Bassenginstruktørkuset vil bli holdt av en fysioterapeaut, og fylkeslagets trenings og mosjonskontakt Per Bjørge Knudsen vil være tilstede og dele erfaringer fra sine mange år som instrukør.

Lørdag fra 09.00  – 12.00 og muligens litt etter lunsj.

Kurs i sosiale medier, med fokus på hjemmesidene til fylkeslaget og facebook

Det er fylkessekreær Solgunn Solli som vi gjennomgår de nye rutinene med Norsk Revmatikerforbund sine nettsider, samt ha innføring i bruk av facebook.

Hvordan ta bilder – hvordan overføre bilder – skal man bruke annonsekampansjer – hva kan man dele på lokal/fylkeslagets sin side – hvor ofte må man sjekke siden : er noen av temaene som vil bli tatt opp.

Lørdag fra 10.00 til 12.00 (ta med egen pc/nettbrett)

Kassererkurs

Det er fylkesleder Gunvor Kjelsberg som tar seg av dette kurset. Norsk Revmatikerforbund har en stor og god digital verktøykasse som kan brukes i kassererjobben, og Gunvor vil også dele råd og erfaringer fra egne kassererverv.

Lørdag fra 14 – 16 (ta med egen pc/nettbrett)

 

Søke midler til aktivitet og kurs

Fylkesleder – fylkessekretær og studieleder tar ansvar for dette kurset

Vi har mange muligheter til å søke midler til aktiviteter og kurs – og vi vil holde en kort presentasjon av hva Funkis er. Etterpå diskuterer vi gode prosjekt som medlemmene våre kan ha nytte av.

Søndag 10.00 – 10.45

 

Motivasjonsforedrag

Randi Danielsen kommer til Kirkenes for å dele egne erfaringer og gi motivasjon. 17 år etter at hun fikk en revmatisk diagnose sto hun på toppen av det høyeste fjellet i Afrika. Her er en lenke til en reportasje i Nordlys som forteller litt mer om hvem Randi er og hennes erfaringer. Dette blir topp!

Søndag 11.00 – 12.00

Lunsj fra 12/13 – og så hjem!

Styret har i møte 6. 9 bestemt at det koster maksimum 500 kroner pr. medlem å bli med på storsamlingen.  Dette er overnatting/kost og kursavgift, for de som kommer langveis ifra. Deltakere lokalt får middag, lunsj og kursene for samme pris. Dette er midler det forventes at det enkelte lokallag betaler for. Så hvis du er interessert i kompetanseheving og en hyggelig helg med likesinnede så ta gjerne kontakt med din lokallagsleder.

Reisekostnader til Kirkenes dekkes også av lokallagene.

Da håper vi at så mange som mulig blir med! Ta gjerne kontakt med fylkessekretær Solgunn Solli på telefon 46 95 54 77, eller på epost finnmark@revmatiker.no hvis det er noen spørsmål

Fristen for å melde seg på er 11. september. Dette er en endelig frist på grunn av hotellreservasjon. 

illustrasjonsfoto (colourbox)

illustrasjonsfoto (colourbox)