Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / Velkommen til Strikkekafe med spennende gjester!
Støtt oss

Velkommen til Strikkekafe med spennende gjester!


Skrevet av: Oppdal / Publisert: 28.02.2019 / Oppdatert: 02.03.2019


Oppdal Revmatikerforbund har gleden av å invitere til Strikkekafe 18 mars 2019 kl 1900 ved Oppdal Misjons og Menighetshus. Med spennende gjester ønsker vi å by på en sosial kveld med høy trivselsfaktor.

Vi byr på gjester som blandt annet Pia M Øye Amundsen, designeren av «Gutten og Strikkemor»

Hun bor i Trondheim med sin mann og deres to barn, Tobias og Milla.
Til daglig er hun student ved BI og tar utdannelsen «markedsføringsledelse» og i tillegg driver hun egen nettsiden og utvikler nye strikkemønstre hele tiden.
Når hun beskriver seg som designer er hovedtrekkene hennes estetiske sans for linjer, geometriske former og gjerne i en moderne og litt trendy form, samt lek med farger.
I august 2018 kom «Strikk til hele familien» som gies ut av Aschehoug.

Og vi får også besøk av Marin Prestmo, designer av MAARNIIS håndfargede garn

Bak garnet og instagramprofilen @maarniis finner du Marin som leker med garn og farger på kveldene når hun er ferdig med jobb og barna er lagt. Hennes visjon er å dele gleden hun får av håndfarget garn med andre. Hvert hespe er unikt og hun farger i små kvanta. Her er muligheten til å la kreativiteten blomstre og skape noe unikt.

Og sist men ikke minst, så kommer Ann Kristin Bjerkaas, strikkekonsulent for «A Knit Story»

«A Knit Story» ville spre strikkelyst, dele skaperglede og gi mestringsfølelse til strikkere over hele verden. A Knit Story bygger nemlig opp Norges første homesale-baserte strikkebedrift.
Glem sminke, plastbokser, kosttilskudd og kremer. Strikkeparty er som skapt for homeparty. Strikkere er sosiale, de vil alltid ha behov for nye prosjekter og utfordringer, og det er en klar fordel å kunne se og kjenne på de forskjellige gode garnkvalitetene. Ann Kristin er altså strikkekonsulent for A Knit Story.

Ta med strikketøy ( eller kom uten ) og bli med på en sosial aften med potensiale for at det blir et riktig så trivelig lag.

Det vil bli loddsalg underveis med mange flotte gevinster. Inngang kr 100,- inkludert kaffe og kaker

Velkommen!

 

Sjekk ut arrangmentet på Facebook:

Facebook