Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oppland / Vellykket kurshelg for lokallagene
Støtt oss

Vellykket kurshelg for lokallagene


Skrevet av: Oppland / Publisert: 24.04.2024 / Oppdatert: 24.04.2024


Helga 19.-21. april avholdt fylkeslaget i NRF Oppland 3 parallelle kurs for ulike verv og roller i lokallagene. Organisasjon for medlemmer av styret, veiledere (likepersoner) og instruktører i basseng og sal.

Lokallagene som deltok hadde med flere deltakere fordelt på kursene og den generelle tilbakemeldingen fra deltakerne var svært positiv. Det hadde vært ønskelig at alle lokallagene innen NRF Oppland hadde deltatt, men det vil bli anledning til dette neste år. Ny kurshelg er foreløbig fastsatt til siste helga i april 2025. Da håper vi å kunne gjøre dette i samarbeid med NRF Hedmark. Kursene er både nødvendige og sosiale. Nødvendige for nye og mer erfarne tillitsvalgte, for å få godkjenninger til å drive veileder-arbeid og instruksjon for trening av medlemmene lokalt. Sosialt for å bli bedre kjent på tvers, lære sammen og for å utveksle ideer og tanker.

Kursene var lagt opp både med teori og praktiske oppgaver.

Følgende var lærere for kursene. Organisasjonsarbeid: fylkessekretær Annette Jørstad og fylkesleder Nina Borgen Bryhn. Veiledere: Tidligere fylkesleder i NRF Hedmark og nå 1. nestleder i NRF, Stine Waselius Dahl. Instruktørkurs: Fagsjef friskliv i NRF, Ole-Martin Wold. I tillegg deltok 2 studenter sammen med Ole-Martin Wold.

Øyer-Tretten RF deltok med flere kursdeltakere. Her er Sølvi Blomberg og Ann Kristin J. Hoistad som deltok på organisasjonskurset.

Foto: Annette Jørstad