Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Nordland / Verv en venn i Nordland!
Støtt oss

Verv en venn i Nordland!


Skrevet av: Nordland / Publisert: 08.04.2017 / Oppdatert: 08.04.2017


NRF har en fantastisk vervekampanje med flotte premier. NRF Nordland Fylkeslag følger opp med vervekampanje og premie fra Bodø Hotell!

Er du NRF medlem i Nordland? Da er du ekstra heldig! I tillegg til fine premier du kan vinne i NRF sin vervekampanje, kan du vinne en premie fra Bodø Hotell.

Vår vervekampanje har vi startet ved fylkesårsmøte i mars i år og avsluttes ved fylkesårsmøte i 2018. Du kan vinne en weekend på Bodø Hotell med verdi av kr 1950,-  (sponset av Bodø Hotell) og transportkostnader inntil kr 2000,- (sponset av fylkeslaget).

Hva må du gjøre?

Kjenner du noen som har muskel og skjelettplager og som ønsker å bli medlem i NRF? Når du går på min side på revmatiker.no kan du skrive inn det nye medlemmet under verv en venn. Har du fått en verveflyer? Da kan du sende den utfylt til NRF. Du kan også gå inn på bli medlem på revmatiker.no og skrive inn informasjonen om det nye medlemmet der. I kommentarfeltet må du da skrive at du er ververen. Du trenger navn, adresse, fødselsdato, mobilnr og mailadresse til den du verver.

Synes du dette er vanskelig? Da kan du ringe til NRF og fortelle om det nye medlemmet der.

Hvordan er dine vinnersjanser?

Før vår fylkesårsmøte i 2018 får vi en liste fra NRF med alle som har vervet et nytt medlem. Har du vervet flere? Da øker dine vinnersjanser for hvert nytt medlem du har vervet! 🙂

Bli med i vår kampanje og verv en venn, du og!