Hopp til innhold
Støtt oss

E-læringsportal

Dette er et elektronisk opplærings- og kurskonsept.

Når du logger deg inn i systemet vil du til enhver tid se tilgjengelige kurs. Noen kurs er rettet mot medlemmer, noen for tillitsvalgte og noen kurs er rettet mot spesifikke roller. Det er fullt mulig å ta alle kurs som ligger i portalen hvis man ønsker det.

 • Hvordan opprette ny bruker?

  Ny bruker? Trykk her for å opprette en bruker.

  Trykk så på «Registrer deg».

  Fyll inn alle felter med rødt utropstegn.

  • Deretter får du tilsendt en e-post med en link du må trykke på for å aktivere profilen.

  Det er kun betalende medlemmer som får tilgang. Vi rensker listene og fjerner de brukere som ikke er betalende medlemmer.

   

 • Hvordan logge inn?

  Allerede en bruker? Trykk her for å logge inn.

  Brukernavnet er din epostadresse.

  For å få tilsendt nytt passord trykker du på «Har du glemt brukernavn eller passord?». Du vil da få tilsendt en link på e-post som gjør at du kan tilbakestille passordet.

   

 • Hvordan gjennomføre kurs?

  Noen kurs er store kurs med flere delkurs, mens andre kurs kun er mindre.

  Kursene er delt inn i 4 kategorier. For å starte på et kurs må du først finne det kurset du ønsker å ta, deretter trykke på «Meld meg på». Du kan da begynne med en gang eller vente til en annen gang. Når du går tilbake til forsiden vil du finne det/de kursene du er meldt på under «Mine kurs». Du vil også se hvor langt du har kommet på de ulike kursene.

 • Hvorfor har vi utviklet e-læring?

  E-læringsportalen er et e-læringskonsept.

  Fordelen med e-læring fremfor tradisjonell klasseromsundervisning er først og fremst at kvalitetssikret kunnskap kan deles uavhengig av tid og sted og antall deltakere.

  E-læring gir større frihet til den som tar kurset, fordi kursdeltakeren kan ta kurset når som helst, hvor som helst, og bestemme sitt eget tempo.

  Portalen skal IKKE erstatte våre fysiske kurs men er et komplement som utfyller opplæringstilbudet vårt. Kurs med personlig oppmøte og tradisjonell klasseromsundervisning
  skal fortsette som vanlig, og vil alltid være viktig for å opprettholde og utvikle nettverk og det sosiale aspektet i organisasjonen vår.

 • Ofte stilte spørsmål

  Hvilke kurs kan jeg ta?
  Du kan ta alle kurs som ligger i portalen.

  Hvor lang tid tar det å gjennomføre et kurs?
  Det finnes både store og små kurs i portalen. Større kurs er ofte delt inn i flere små moduler. Du kan avslutte et påbegynt kurs når du selv ønsker, og finne tilbake til der du var sist når du logger deg inn igjen senere.

  Må jeg være medlem i NRF for å kunne gjennomføre kurs?
  Det er kun medlemmer i NRF som får tilgang til portalen. Dette er en medlemsfordel. Ikke medlem? Trykk her for å melde deg inn.

  Må jeg betale noe for å gjennomføre kursene?
  Kursene er gratis for alle våre medlemmer. Dette er en medlemsfordel.

  Hvordan får jeg tilgang til portalen hvis jeg ikke har en e-postadresse?
  Alle som ønsker tilgang til portalen må ha en e-postadresse. Hver bruker i portalen er unik, og derfor må e-postadresse oppgis for at du skal kunne motta passord og kursdiplomer. Hvis du nylig har byttet eller opprettet en e-postadresse, er det viktig at denne legges inn i medlemsregisteret. Se hvordan det gjøres.

 • Kontaktpersoner

  Kontaktperson for overordnet ansvar for portalen:

  Ole-Martin Wold
  ole.martin@revmatiker.no

   

Fant du det du lette etter?

You already voted!